Meene 10, winnaar in de groep meisjes 7/8
Meene 10, winnaar in de groep meisjes 7/8 Foto:

Zelos Royal VIV Buisman schoolvoetbaltoernooi

Grote wisselbeker naar Wolfersveen

Zelhem - Maar liefst 53 schoolvoetbalteams meldden zich zaterdag 11 juni op de velden van zsv Zelos voor het jaarlijkse Zelos Royal VIV Buisman schoolvoetbaltoernooi voor de basisscholen uit de voormalige gemeente Zelhem. In het ochtendprogramma speelden de groepen 3, 4, 5 en 6. 's Middags werd het toernooi voor de ploegen van groep 7 en 8 afgewerkt.

Onder het toeziend oog van vele supporters werden er spannende wedstrijden gespeeld. Vooral de Meeneschool presteerde in het ochtendprogramma goed. In de groep Meisjes 3-4 werd Meene 7 winnaar. Meene 8 won bij de meisjes 5-6. Meene 2 won bij de jongens 3-4 en Meene 3 bij de jongens 5-6.

Middagwedstrijden
Ook 's middags werd er fanatiek en sportief gespeeld. De finale bij de jongens werd gewonnen door de SCCSSCHL 3. Daarmee was het team voor de derde keer op rij winnaar, hetgeen betekende dat de grote wisselbeker definitief mee naar Wolfersveen ging.

Halle Dorp 10 werd hier tweede. Bij de meisjes mocht het team Meene 10 de wisselbeker voor een jaar meenemen omdat de finale tegen Loo 7 werd gewonnen.

Mede door de inzet van de vrijwilligers was ook de 48e editie van dit, door Royal VIV Buisman gesponsorde toernooi een succes.