Afbeelding

Succesvol beachvolleybaltoernooi Halse Dag keert terug

Clubkas campagne brengt 458 euro op

Halle - Zondag 4 september is het zover: de Halse Dag 2016. Met dit jaar weer een primeur: het succesvolle beachvolleybaltoernooi is terug! “Samen met SV Halle organiseren we dit jaar weer opnieuw het bekende beachvolleybaltoernooi voor jong en oud op het centrale plein van Halle. En er staat nog meer op het programma,” aldus Sander Nijhuis, voorzitter van de Halse Dag.

Bijna ieder jaar vindt er tijdens de Halse Dag wel een sportieve activiteit plaats op het centrale plein van Halle. “Tijdens de editie van 2013 en 2014 organiseerden we een succesvol beachvolleybaltoernooi. We kregen van velen de vraag of we dit jaar wederom zo’n toernooi wilden organiseren. We vinden het fijn als bezoekers van de Halse Dag meedenken over de invulling ervan en geven hier dan ook graag gehoor aan,” vertelt Nijhuis.
“Tijdens het beachvolleybaltoernooi verandert het plein van Halle in een heus strand. Een unieke ervaring voor eenieder die graag volleybalt".


Deelname
Het toernooi vindt plaats in teams van minimaal drie personen (minimaal tien jaar of ouder). De teams kunnen zich met vermelding van de voor- en achternaam van de teamleden, de geboortedatum, teamnaam en telefoonnummer tot 14 augustus aanmelden via chantal_klh@hotmail.com. Voor deelname wordt per team een bijdrage gevraagd. Meer informatie op de website.

Heel Halle steunt de Halse Dag
Naast de streekmarkt, waarvoor de aanmeldperiode nog loopt tot 1 augustus, en het beachvolleybaltoernooi vinden er ook veel andere activiteiten plaats.

“Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne hebben wij maar liefst 198 stemmen opgehaald voor de Halse Dag. Dit leverde een geldbedrag van € 458,64 op! We zijn trots op Halle en omgeving dat zij ons zo’n warm hart toedragen,” vertelt Nijhuis. “Met dit geld kunnen wij vele leuke activiteiten organiseren. Zodra de exacte invulling bekend is, laten wij dit weten via de Facebookpagina en de website”.


www.halsedag.nl

Tijdens het beachvolleybaltoernooi verandert het plein van Halle in een heus strand. Foto: PR