v.v.Zelhem C1 onder begeleiding van Niels Kuiperij, Jeroen Verbeek en Jan Wesselink. Foto: PR Foto:

vv Zelhem C1 winnaar KNVB beker 2015 - 2016

Zelhem - Op zaterdag 14 mei voetbalden de jongens van v.v.Zelhem C1 tegen SVZW C1 uit Wierden de finalewedstrijd van de KNVB beker op neutraal terrein in Aalten. Ook de sponsoren, de heren van Siersmederij Schutte en Reclameverpreiding Van Amstel, waren uitgenodigd. Zelhem kwam halverwege de eerste helft op een 0-1 achterstand. Hierna volgde snel de 1-1. Na rust begon SVZW fel, echter Zelhem bleef haar goede spel handhaven en bouwde de score verder uit naar een 2-1 voorsprong. Deze voorsprong gaven ze niet meer uit handen en scoorde in de slotminuten zelfs de 3-1. Uitgelaten namen de jongens van v.v.Zelhem C1 de KNVB beker in ontvangst.