De B1 van HC'03 pakt de KNVB-beker in de regio Oost. Foto: PR
De B1 van HC'03 pakt de KNVB-beker in de regio Oost. Foto: PR Foto:

HC'03 B1 pakt de dubbel

Drempt - De B1 van HC'03 pakt, na eerder al overtuigend kampioen te zijn geworden, ook de KNVB-beker in de regio Oost. Afgelopen zaterdag was de climax van het seizoen. De spelers en begeleiders waren er klaar voor om het seizoen in stijl af te sluiten door het winnen van de KNVB beker.

De wedstrijd werd gespeeld op het prachtige complex van Tubantia in Hengelo Overijssel. De massaal toegestroomde supporters van zowel HC'03 als van de tegenstanders uit Enter zorgde voor een mooie sfeer. De wedstrijd begon om 13.00 uur en het bleek al snel dat ze erg aan elkaar gewaagd waren. In de eerste helft waren er voor beide teams kansen, maar die werden niet benut.

In de tweede helft kwam HC'03 sterk uit de startblokken en scoorde al snel. Helaas wisten ze het overwicht wat toen ontstond niet verder uit te bouwen en bleef het tot de laatste minuut erg spannend. Uiteindelijk was er de verdiende 1-0 winst en konden we de beker in ontvangst nemen.