Vrouwenkoor AmaZing uit Drempt e.o. Foto: PR
Vrouwenkoor AmaZing uit Drempt e.o. Foto: PR Foto:

Open repetitie Vrouwenkoor AmaZing

Hoog Keppel - Vrouwenkoor Amazing heeft een open repetitie. Vind u het leuk om in een groep te zingen, dan bent u van harte welkom op dinsdag 24 mei van 20.00 tot 22.00 uur in OBS de Bongerd, Schoolstraat 1 te Hoog-Keppel.

Op de avond zelf mag u naast luisteren ook meezingen. Het koor zingt 3 of 4 stemmig. Voor nieuwe leden hanteert Amazing een leeftijdsgrens van 50 jaar.

Ook organiseert het vrouwenkoor workshops voor o.a. choreo, uitstraling en vormgeving van de muziekstukken, onder begeleiding van een professional. Om de twee jaar geeft het koor een groots concert. Vorig jaar vond dit plaats in schouwburg Amphion te Doetinchem. Met een twee uur durend programma met repertoire van o.a. The Police, Caro Emerald en Racoon was het een groot succes. Was u niet aanwezig? Dan kunt u een kijkje nemen op de website.

Meer informatie
Voor meer info over de open repetitie bel of mail naar Anne-Marie van Gaal 06- 508592 of marievangaal@gmail.com (voorzitter) of Wilma Leenders 0313-471925 of h.leenders13@chello.nl (secretaresse)


www.vrouwenkooramazing.nl