Hike. Foto: PR
Hike. Foto: PR Foto:

HIKE sluit Oosterwijkse Pinksterfeesten af

Band treedt op in nieuwe samenstelling

Zelhem - Tijdens de Pinsterdagen op zaterdag 14 en zondag 15 mei organiseert Buurtvereniging Oosterwijk weer de jaarlijkse Oosterwijkse Pinksterfeesten met grote Trekkertrekwedstrijden op het terrein aan de Hogeveldweg in Zelhem.

Zaterdagavond 14 mei zal wegens het succes van vorig jaar weer geheel in Amerikaanse stijl zijn met onder andere Trekkertrekwedstrijden. In een Amerikaans aangeklede tent zal dan ook de TR Country Band weer optreden, evenals de Country Line dansers, rodeo stier en verschillende Amerikaanse voertuigen zullen tentoongesteld worden en een defilé rijden. Ook zal het Trick Riding Team the Future Guys uit Vorstenbosch een spectaculair optreden verzorgen. De welbekende spectaculaire stunts uit de oude westernfilms en rodeo's komen tot leven waar u bij bent. De zondag 1e Pinksterdag zullen dan weer de grote Trekkertrekwedstrijden worden gehouden. Er kan dan weer in verschillende klassen getrokken worden op drie banen. Ook de Oldtimers zullen weer aanwezig zijn en zullen weer een defilé rijden. Ook het Trick Riding team Future Guys zullen ook deze middag nog weer een spectaculaire show verzorgen. Voor de kinderen is er ook weer van alles te doen en te beleven. De toegang is 7,50 euro, kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

De Oosterwijkse pinksterfeesten zullen op 1e pinksterdag worden afgesloten met een grandioze feestavond in de tent met de allround top 40 band HIKE. HIKE treedt voor het voetlicht in de nieuwe samenstelling, nu met vijf muzikanten. Aanvang 20.30 uur. De feestavonden zijn in samenwerking met B&D evenementen.


www.bvoosterwijk.nl