Millenium Showband. Foto: PR
Millenium Showband. Foto: PR Foto:

De Millennium Showband heeft altijd zin in een feestje

Zelhem - Voor de Nacht van Oranje, oftewel de Koningsnacht (dinsdagavond 26 april), is de Millenium Showband gevraagd om de muziek te verzorgen. Het feest op de Markt begint om 21.00 uur. Omdat het weer wellicht nog niet helemaal op zomerpeil is, wordt door de organisatie, bestaande uit eetcafé 'de Groes' en B&D Evenementen, een halfopen tent geplaatst zodat de Koningsdag op de juiste wijze kan worden ingeluid.

De Millenium Showband is voor dit soort feesten de ideale partner. Enthousiasme, kameraadschap en liefde voor muziek zijn de ingrediënten die Millennium maakt tot wat ze is en de band heeft altijd zin in een feestje, is erg flexibel en weet direct in te spelen op onverwachte situaties.

In Zelhem spelen ze als complete showband, maar ze kunnen ook optreden als 'Mobiele Piano Band', volledig akoestisch en mobiel, met de drums op wielen en de beperkte apparatuur weggewerkt in de piano. Ook optreden als 'Ieniminiemilleniumblaaskapel' is mogelijk. Martin Drenth (gitaar en trompet), Erwin Wissink (zang), Luc Wessels (drums), René Lange (toetsen en backing vocals) en Herald Hoevers (bas) zijn energieke muzikanten, die niets te dol is.

Woensdag 27 april beginnen de festiviteiten om 9.30 uur. Tijdens de zeskamp voor basisschoolleerlingen zijn de tent en de bar geopend en de spelen kunnen gevolgd worden vanaf de terrassen. 's Middags is er live-muziek met het duo 'Ziezo'.