De vrijwilligers zijn druk om het TIP in te richten. Foto: Jan Knoef
De vrijwilligers zijn druk om het TIP in te richten. Foto: Jan Knoef Foto: Jan Knoef

TIP opent deuren dankzij inzet
vrijwilligers

Zelhem - Door de inzet van de vrijwilligers kan het TIP vanaf dinsdag 19 april de deuren van het Toeristisch Informatie Punt openen. Door de medewerking van eeterij/tapperij 'de Smoks' kan de ruimte aan de Smidsstraat weer gebruikt worden om toeristen, maar zeker ook inwoners van de regio, te informeren over de toeristische activiteiten in Zelhem en de regio.

De beperkte ruimte is zo efficiƫnt mogelijk ingericht en biedt de bezoeker een ruim aanbod aan folders en kaarten, waaronder de nieuwe (lang verwachte) knooppuntenwandelkaart en diverse leuke nieuwe folders, zoals 'Asperges eten in de Achterhoek' en de Achterhoek gids 2016.

Teamaanvulling welkom
Daarnaast staan de vrijwilligers paraat om al uw toeristische vragen te beantwoorden. Het Toeristisch Platform heeft een enthousiast team, maar kan nog wel aanvulling gebruiken.

Lijkt het u leuk om toeristen te informeren, neem dan via email tpzelhem@gmail.com contact op of loop eens binnen tijdens de openingsuren. Tot aan het hoogseizoen is het TIP op maandag en vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur geopend.

Het TIP nodigt leden van het Toeristisch Platform uit om folders/posters en dergelijke af te geven, zodat het op de website van het Platform en op het bord op de stoep van het TIP geplaatst kan worden. Ook verenigingen kunnen hun evenementen laten vermelden.


www.tipzelhem.nl