Ruud Feltkamp komt naar Vorden als DJ Rudi Feral. Foto: PR
Ruud Feltkamp komt naar Vorden als DJ Rudi Feral. Foto: PR Foto:

Dubbel feest Koningsnacht en
Koningsdag in Vorden

Vorden - Dinsdag 26 april rond 21.00 uur gaat de tent in de Kerkstraat te Vorden open met geweldige DJ's die voor het eerst de Koningsnacht zullen inluiden. Dj Mike van Doorn trapt af met lekkere muziek waarna DJ Rudi Feral (Ruud Feltkamp) de draaitafel rond 22.30/23.00 uur over zal overnemen.

Feltkamp, acteur, presentator, DJ, werd bij het grote publiek bekend door zijn hoofdrol in 'Kruimeltje'. De film was een enorme hit in de bioscoop. Naast zijn filmrollen was Ruud ook te zien in diverse televisieseries. In zijn examenjaar startte hij 2006 bij de soapserie 'Goede Tijden, Slechte Tijden', waarin hij de rol van Noud Alberts vertolkt. Naast acteren en presenteren is Ruud Feltkamp ook een zeer verdienstelijke DJ. Hij produceert zelf muziek en draait als DJ Fudi Feral in clubs en op festivals in binnen- en buitenland.

Koningsdag
Ook dit jaar zal het Vogelschieten weer plaatsvinden achter het Meestershuis. De Rotonde zal samen met de Herberg de drankjes tijdens deze traditionele start van Koningsdag Vorden verzorgen. Bij de Rotonde start het ringsteken rond de klok van 10.00 uur, hier zal een groot terras klaarstaan met leuke aanbiedingen uit de keuken en bar.

Rond 12.00 uur starten de drie heren, Arjan, Eric en Peter met een prachtig stukje muziek (er mag gedanst worden). Daarna neemt DJ Mike van Doorn het stokje over en draait naar wens.

Rond 16.00 uur zal er een primeur zijn: 'de 3 nootjes', waarin ook Lotte van Dam zingt. Zij geven een spectaculaire show weg met smartlappen en meezing liedjes uit grootmoeders tijd. Hun motto is: gezelligheid, inhaken en meezingen! Na al deze gezelligheid is het oranjebuffet (tweegangen) geopend.