Met Robert Eckhardt op ontdekkingsreis door de ruige bergwereld van de Alpen. Foto: PR
Met Robert Eckhardt op ontdekkingsreis door de ruige bergwereld van de Alpen. Foto: PR Foto:

Meest ervaren bergbeklimmer van
Nederland bij Schouwburg Amphion

Doetinchem - Vlijmscherpe foto- en videobeelden op een indrukwekkende breedte van 7,5 meter, passende muziek en een boeiend verhaal, 'live' verteld door een professionele spreker… Pure beleving vanuit een luxe theaterstoel. Dát is al jaren de succesformule voor een volwaardige 'avond uit' in de Duitstalige landen. Dankzij Mondiavisueel, een groep sprekers die gebruik maakt van professionele multimediapresentaties, slaat dit concept ook aan in Nederland. Outdoor sportvrouw Jolanda Linschooten, expeditie klimmer Robert Eckhardt en de natuurfotografen Jan Vermeer en Chris Stenger bezorgen het publiek een avond uit vol avontuur, natuur en cultuur.

Mondiavisueel koos de Amphion Schouwburg in Doetinchem als 1 van de 6 theaters waar de voorstellingen plaatsvinden. De reacties zijn overweldigend en de laatste voorstelling was volledig uitverkocht.

De ontdekking van de Alpen
Vrijdag 15 april a.s. staat 'De ontdekking van de Alpen' op het programma. Robert Eckhardt is een van de meest ervaren alpinisten van Nederland. Hij stond op meer dan 1.000 toppen in de Alpen en daarbuiten. Al sinds zijn jeugd is Robert klimmend en wandelend op ontdekking in de Alpen. De vierduizenders van het Zwitserse Berner Oberland leken voor hem onbereikbaar hoge reuzen. Inmiddels heeft hij 69 vierduizenders beklommen. Tijdens de live multimediapresentatie vertelt Robert zijn persoonlijke verhaal over deze inspirerende beklimmingen. Wacht niet te lang met het kopen of reserveren van uw tickets, want ook deze voorstelling was elders in een mum van tijd uitverkocht.
Maak kennis met Mondiavisueel en profiteer van de lezerskorting!

Lezers van deze krant kunnen profiteren van € 3,00 korting per ticket. Koop uw kaarten via www.mondiavisueel.com en gebruik vouchercode F15J16MV. Géén internet? Knip dan de coupon uit de advertentie in deze krant (achterpagina) en neem die mee naar de voorstelling. Om zeker te zijn van uw plaats kunt u het beste vooraf telefonisch reserveren via 030 -6361481.