Culturele uitwisseling met ruim 200  deelnemers. Foto: PR
Culturele uitwisseling met ruim 200 deelnemers. Foto: PR Foto:

Na 25 jaar tijd voor een Roswell reünie

Hummelo – In het kader van een culturele uitwisseling was in april 1991 een Boeing 747 met ruim 200 mensen uit de gemeente Hummelo en Keppel onderweg naar Roswell in Amerika. Met name muziekverenigingen, maar ook partners van de leden van de verenigingen, reisden naar Roswell af om daar diverse shows te verzorgen. En dat zagen de Achterhoekers wel zitten. De week die volgde was uniek, voor alle deelnemers. Het verblijf bij de gastgezinnen, de deelname aan de diverse activiteiten, bezoeken en natuurlijk het uitvoeren van de shows op de diverse highschools in de stad. Deze bijzondere trip is inmiddels alweer 25 jaar geleden, dus wordt het tijd voor een reünie.

Zondagmiddag 3 april zal café-zaal FF naar Steef in Amerikaanse sferen gehuld zijn. De deelnemers uit 1991 hebben tussen 13.00 uur en 15.00 uur gelegenheid om de verhalen en belevenissen van toen weer eens te bespreken, elkanders fotoboeken te bekijken (meenemen dus!) en ook de filmopnames van het bezoek aan Roswell zullen te zien zijn.

Deelnemen aan de reünie? Meld je dan aan via onderstaand e-mailadres. Stuur tevens een foto van de reis mee.
American Show
Vanaf 15.00 uur staat de middag in het teken van muziek in de vorm van een open podium. Er zullen optredens zijn van vele muzikanten op de diverse podia in de zaal. Zo zullen de beide muziekverenigingen De Eendracht en Oldenkeppel gezamenlijk het muziekprogramma ten gehore brengen dat ook in 1991 werd opgevoerd. En de gehele middag zal Hot & Sweet (Hotsnacks 2.0) hun muzikale beentje voor zetten met hun jazzrepertoire.

Ook zullen er korte optredens zijn van zanggezelschappen Voix-la, Puree, Hummelo's Gemengd Koor en Feeling, de cheerleaders van gymnastiekvereniging de Sperwer, Anne Addink, de slagwerkgroep en de Rock and Rolls bands Jajem en Hik.

Bezoekers welkom
Voor bezoekers van de American Show is de toegang gratis.


roswellreunie@gmail.com