Er zijn verschillende soorten schapen bij Feltsigt. Foto: PR
Er zijn verschillende soorten schapen bij Feltsigt. Foto: PR

Recreatie & kinderboerderij Feltsigt bestaat tien jaar

BEKVELD - Op zondag eerste paasdag 27 maart vanaf 13.00 uur is jong en oud welkom om de jonge dieren te bewonderen. Van biggetjes tot kalfjes en van lammetjes tot geitjes. Er is volop gelegenheid om ze te aaien en te bekijken. Natuurlijk kunnen de konijnen en cavia's ook geknuffeld worden.

Afgelopen winter zijn er de nodige aanpassingen gedaan zodat ook mensen die minder goed te been zijn makkelijker bij de dieren kunnen komen. Tien jaar geleden is recreatie & kinderboerderij Feltsigt begonnen met het idee om kinderen te laten zien hoe dieren leven, hoe groot een varken is en hoe klein de biggetjes, dat er verschillende soorten schapen en geiten zijn, dat er verschil is tussen pony en ezel. En dat kinderen met hun eigen fantasie heel goed kunnen spelen. Dit is nog steeds het belangrijkste doel van Feltsigt. Daarnaast probeert Feltsigt de gasten te laten onthaasten en lekker te laten genieten van de natuur en de dieren. Kom het zelf ervaren op eerste paasdag vanaf 13.00 uur. Tweede paasdag is Feltsigt ook geopend vanaf 13.00 uur. Feltsigt, Bekveldseweg 5, 7255 KG te Bekveld. Of kijk op Facebook van Feltsigt.


Brabantse Avond bij café 'de Tol'

Zelhem - Goede Vrijdag 25 maart staat bij café 'de Tol' in de Wittebrink in het teken van de Brabantse gezelligheid. Een drietal Brabantse artiesten komt naar de Wittebrink: José Sep, Jurgen Hinten en Roger van Meer vormen een prachtige setting voor een gezellige muzikale avond. De optredens beginnen om 21.00 uur. De entreeprijs bedraagt 5 euro. José Sep is een zangeres met een helder stemgeluid en krachtige uitstraling. Ze stond al op tal van podia in binnen- en buitenland en is regelmatig in de studio te vinden om als sessiezangeres achtergrondkoren in te zingen bij bekende Nederlandse en Vlaamse artiesten . Zanger Jurgen Hinten komt uit Breda staat bekend als een feestbeest. Naast zijn eigen muziek is hij ook actief als producer van artiesten. Zanger Roger van Meer speelde in de band 'Limit' en verzorgde het voorprogramma voor bands als Golden Earring, De Dijk en Livin' Blues. Daarnaast trad hij solo op.