Een kleine greep uit het assortiment elektrische fietsen in de geheel vernieuwde winkel van Van Slingerland Tweewielers. Foto: Bernadet te Velthuis
Een kleine greep uit het assortiment elektrische fietsen in de geheel vernieuwde winkel van Van Slingerland Tweewielers. Foto: Bernadet te Velthuis

Van Slingerland Tweewielers Keijenborg nodigt u uit voor de Open Deur dagen

Keijenborg – Het team van Van Slingerland Tweewielers in Keijenborg nodigt u graag uit voor de Open Deur dagen op vrijdag 25 en zaterdag 26 maart en Tweede Paasdag maandag 28 maart. Op vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur, zaterdag van 08.30 tot 16.00 uur en op maandag 28 maart van 11.00 tot 16.00 is iedereen welkom om de geheel vernieuwde winkel te komen bekijken en de collectie fietsen, onderdelen, kleding en accessoires te komen bewonderen onder het genot van een hapje en drankje. Bovendien kunt u tijdens deze dagen gebruik maken van interessante aanbiedingen en meedoen aan een tweetal acties waarmee u kans maakt op een transportfiets of een mountainbike.

Peter van Slingerland licht toe:"Er is geen officiële openingsceremonie omdat de overname al sinds 1 oktober 2015 een feit is, maar de werkzaamheden aan de winkel lopen op zijn eind en het leek ons daarom een mooi moment alle belangstellenden uit te nodigen voor de Open Deur dagen. Zelf zijn we heel tevreden met het resultaat en we zijn zeer benieuwd wat men ervan vindt."

Het interieur van de winkel is volledig aangepakt. Zo hebben de muren een frisse witte kleur gekregen, zijn de verschillende assortimenten fietsen, onderdelen en accessoires ruim en duidelijk opgezet en heeft men een speciale afdeling gecreëerd voor fietskleding, helmen en schoenen met de mogelijkheid om deze ter plekke te passen. Ook is er een koffietafel waar men kan wachten op een reparatie en rustig een kop koffie kan drinken. In de grote ruimte achter de winkel, die via een andere ingang te bereiken is, is bovendien een outlet ingericht. Hier kan men terecht voor diverse gebruikte en aanbiedingsfietsen, maar ook voor tassen, kleding, onderdelen en accessoires. Dit assortiment zal steeds na vernieuwing van het assortiment uit de winkel aangevuld worden en is altijd scherp geprijsd is.

Van Slingerland Tweewielers is gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren met betrekking tot elektrische fietsen, racefietsen en mountainbikes, maar ook kan men prima terecht voor stadsfietsen, lifestylefietsen, tour- en sportieve fietsen en kinderfietsen. Uiteraard met gedegen advies en in combinatie met de juiste kleding, accessoires en uit voorraad leverbare onderdelen. Daarnaast zorgt het team van Van Slingerland Tweewielers voor het onderhoud van alle merken fietsen en een snelle reparatie zonder lange wachttijden.

Tijdens de Open Deur dagen kunt u ook meedoen met een ludieke actie, waarmee u kans maakt op een transportfiets. In de winkel zal een transportfiets gepresenteerd staan met een fietsslot: een kettingslot met cijfercode. Wie de code kraakt, heeft gewonnen en mag de fiets meenemen naar huis. Wanneer de code niet gekraakt wordt, zal deze verloot worden onder de deelnemers (laat dus uw naam en adres achter!). De winnaar wordt 1 april bekendgemaakt. Liever kans maken op een mountainbike van het merk Giant? Doe dan mee met de Facebookactie die deze week van start gaat. Onder de deelnemers die de pagina liken en delen en raden welke bergpas groot afgebeeld in de winkel hangt, wordt de Mountainbike t.w.v. 649,- verloot. De gelukkige winnaar wordt ook op 1 april bekend gemaakt. Voor meer informatie, aanbiedingen en acties, zie de Facebookpagina 'Van Slingerland Tweewielers' of de nieuwe website.


vanslingerlandtweewielers.nl