Reclame glutenvrij brood op shirts Zelos B3. Foto: PR
Reclame glutenvrij brood op shirts Zelos B3. Foto: PR Foto:

Nieuw tenue voor Zelos B3

Zelhem - Zaterdag 5 maart kreeg Zelos B3 een een nieuw tenue aangeboden van sponsor Bakker Wiltink uit Doetinchem. De sponsor had er voor gekozen om niet de firmanaam frontaal op de shirts te drukken, maar om reclame te maken voor 'Yam, dagelijks vers glutenvrij brood'.

Helaas kon Karel Wiltink zelf ook niet aanwezig zijn bij de overhandiging. In zijn plaats nam Freek Groot Nibbelink het dankboeket bloemen in ontvangst. Hij had ook nog een tip voor de voetballers van de B3. Eet veel brood van Bakker Wiltink (te koop bij Jumbo Hollak in Zelhem) en je gaat vanzelf beter voetballen.


Zelos Compostactie

ZELHEM - Ook dit voorjaar houdt z.s.v. Zelos weer een compostactie ter ondersteuning van de verenigingskas. De bestelformulieren worden komende weken huis aan huis bezorgd en worden in de eerste week van maart weer opgehaald. De bestellingen worden op zaterdag 26 maart bij u thuisbezorgd. Mocht u geen formulier ontvangen dan kunt u de bestelling ook telefonisch (tel. 0314-621974 's avonds) of per e-mail (compost@zsvzelos.nl) doorgeven. Op de website van Zelos kunt u uw bestelling online versturen. U kunt compost, potgrond, koemestkorrels en gedroogde koemest bestellen.


www.zsvzelos.nl

Hulp met de bestellingen. Foto: PR