Hannah (8) met haar konijnen Bloem en Flappie. Foto: Achterhoek Nieuws bv
Hannah (8) met haar konijnen Bloem en Flappie. Foto: Achterhoek Nieuws bv Foto: Foto: Achterhoek Nieuws bv

Dierenvrienden op de foto

ACHTERHOEK - In de Voorjaarsspecial van Achterhoek Nieuws bv, die verschijnt in week 13, komt een pagina met daarop lezers van de AchterhoekNieuwstitels met hun favoriete (huis)dier.

Wie een leuke foto instuurt (van zichzelf of van een kind, broer, zus oom of oma) met een mooi, lief, bijzonder of grappig (huis) dier maakt grote kans deze terug te vinden in de Voorjaarsspecial. Het dier in kwestie mag het (lievelings)huisdier zijn, maar ook een ontmoeting met een dier, bijvoorbeeld tijdens een vakantie.
Voorwaarde is dat de foto staand is of staand gemaakt kan worden. Daartoe is een bestand van tenminste circa 1,5 MB nodig. Deze foto kan met een (kort) verklarend tekstje over wie en wat er op de foto is te zien, worden gemaild naar dierenvriend@achterhoeknieuws.nl.

Teddy-konijntjes
Dit is Hannah Redlich (8) met dwerg teddy-konijntjes Bloem en Flappie. Zij zijn een zusje en broertje van een vijfling en geboren op 15 april 2014. Toen ze zes weken oud waren koos Hannah voor Bloem en haar broer Thomas voor Flappie. Ze wonen al hun hele leven met z'n tweetjes in een mooi hok van twee verdiepingen in de achtertuin. Natuurlijk mogen ze ook los lopen en knuffelen.

Achterhoek Nieuws bv
Achterhoek Nieuws bv is behalve de uitgever van de Voorjaarsspecial, uitgever van de kranten Achterhoek Nieuws, Aaltens Nieuws, Dinxpers Nieuws, Contact, Gelderse Post, Elna, Montferland Nieuws, Groenlose Gids en Stad Doetinchem, die in totaal in veertien verschillende edities verschijnen in heel de Achterhoek.