Trekkertrekwedstrijden tijdens Pinksterdagen in Zelhem. Foto: PR
Trekkertrekwedstrijden tijdens Pinksterdagen in Zelhem. Foto: PR

Trekkertrek bij Pinksterfeesten

ZELHEM - Tijdens de Pinsterdagen op zaterdag 14 en zondag 15 mei organiseert Buurtvereniging Oosterwijk weer de jaarlijkse Oosterwijkse Pinksterfeesten met grote Trekkertrekwedstrijden op het terrein aan de Hogeveldweg in Zelhem.

De zaterdagavond zal wegens het succes van vorig jaar weer geheel in Amerikaanse stijl zijn. In een Amerikaans aangeklede tent zal dan ook de TR Country Band weer optreden, evenals Country Line dansers, Rodeo stier en verschillende Amerikaanse voertuigen. De organisatie is nog volop in voorbereiding en bezig om een spectaculair programma naar Zelhem te halen. Ook zullen er Trekkertrekwedstrijden zijn. Het zal dus garant staan voor een puur Amerikaans Feest.
De zondag Eerste Pinksterdag zullen dan weer de grote Trekkertrekwedstrijden worden gehouden. Er kan dan weer in verschillende klassen getrokken worden op drie banen.
Ook de Old Timers zullen weer aanwezig zijn. Voor de kinderen is er ook weer van alles te doen en te beleven. Dus een gezellig dagje uit met het hele gezin. Na het grote succes van vorig jaar zullen de Oosterwijkse Pinksterfeesten weer worden afgesloten met een groot tentfeest voor heel Zelhem en omstreken m.m.v. de populairste feestband van Nederland HIKE. Dit alles mag u beslist niet missen, en vraagt om een bezoek aan de Oosterwijkse Pinksterfeesten in Zelhem.
?De inschrijving voor de Trekkertrek gaat binnenkort van start. Nader bericht hierover volgt. Zie ook de website.


www.bvoosterwijk.nl