Het huidige Buurtzorg Zelhem team 2. Foto: PR
Het huidige Buurtzorg Zelhem team 2. Foto: PR

Burgemeester opent keukenafdeling Helmink

Vorden – Vrijdag 11 maart vindt de opening plaats van de nieuwe keukenafdeling bij Helmink in Vorden. Burgemeester Besselink zal de officiële openingshandeling verrichten om 13.30 uur, waarna iedereen kan genieten van de nieuwe collectie Duitse topkeukens, waar deze dag bovendien live cooking plaats zal vinden. U bent van harte welkom!

Het assortiment uitbreiden met keukens is voor Helmink Vorden een logische keuze, met deze aanvulling kan de winkel een totaalconcept bieden op het gebied van wonen. De laatste tijd is men bij Helmink druk bezig geweest met het integreren van de keukenafdeling in de bedrijfsvoering. Zo is er een computerprogramma aangeschaft waarmee keukens in 3D getekend kunnen worden, zodat de klant een goede indruk krijgt van de toekomstige keuken. Daarnaast vindt de klant op de begane grond en eerste verdieping opstellingen met apparatuurmerken als AEG, Pelgrim, Etna en Zanussi. Bovendien kan men kiezen uit een ruim assortiment aan fronten, werkbladen, accessoires en opties.

Volgend weekend kan iedereen volop genieten van de nieuwe keukenafdeling, vanwege de extra openstelling: vrijdag 11 maart van 13.30 tot 21.00 uur, zaterdag 12 maart 09.00 tot 17.00 uur en op zondag 13 maart van 12.00 tot 17.00 uur. Helmink Vorden verwelkomt u graag tijdens het openingsweekend.


www.helminkwonen.nl


Openbare Ledenvergadering Dorpsraad Drempt

Drempt - Burgemeester Marianne Besselink maakt kennis met inwoners van Drempt, tijdens deze openbare ledenvergadering. Zij zal als gastspreker vertellen wie zij is en haar ervaring met de leden delen, met name op het gebied van leefbaarheid in krimpgebieden.

De Dorpsraad Drempt zal inzicht geven in wat hen bezighoudt, zoals: Zorg en Welzijn in onze regio, Herinrichting openbaar groen en Slibdepot. Iedereen is welkom vanaf 20.00 uur in Dorpshuis Drempt. Voor meer informatie en agenda zie de website.


www.dorpsraaddrempt.nl


Buurtzorg Zelhem start met een derde team!

ZELHEM - Goede zorg thuis vraagt een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van de cliënt. Zo snel mogelijk inspelen op zorgvragen, samen oplossingen zoeken, grotere problemen voorkomen. Buurtzorg levert deze professionele zorg, regelt de zaken eromheen en zorgt ervoor dat iemand zelf kan blijven beslissen over wat er nodig is. Op de foto ziet u het huidige Buurtzorg Zelhem team 2. Het team groeit uit zijn jasje en daarom start er per 29 februari een derde team. Inmiddels zijn er diverse medewerkers aangenomen om beide teams te versterken en om weer verder te groeien. Wilt u meer weten over Buurtzorg Zelhem, neem dan contact met ons op door ons te bellen op het volgende nummer: 06- 13152104.