KatZmaV maakt knettergekke muziek. Foto: PR
KatZmaV maakt knettergekke muziek. Foto: PR Foto:

KatZmaV bij LIVE@IDEAAL

Zelhem - Woensdagavond 2 maart staat de band 'KatZmaV' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentatoren van het programma.

Het idee voor KatZmaV is ontstaan in de breinen van Ronny Kolenbrander en René Verheij. Het doel was om een knotsgekke band formeren die nummers op een geheel eigen wijze vertolkt.

Het resultaat is een swingende band met twee aanstekelijke frontmannen, een uitbundige blazerssectie en een strakke rhytmsection. KatZmaV laat de Stones schaamteloos vreemdgaan met ABBA en speelt verrassende covers. Of het nu Bluegrass, Balkan, Ska, Rock of Reggae is.

Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.