Thorbeckezaal vol slaapzakken, maar van slapen kwam weinig. Foto: PR
Thorbeckezaal vol slaapzakken, maar van slapen kwam weinig. Foto: PR

Slaapweekend Dynamic Gym vol leuke activiteiten

ZELHEM - Een slaapweekend voor de jeugd vanaf groep 3 werd door Dynamic Gym georganiseerd op 20 en 21 februari in de Thorbecke zaal. Het werd een gezellig weekend, hoewel er van slapen bij de meeste kinderen en begeleiding niet veel terecht kwam, heel vreemd... Gezellig met z'n allen in de gymzaal overnachten. Een enkeling sliep lekker thuis en kwam zondagmorgen terug voor het vervolg van de activiteiten.

Na de lunch was er zaterdagmiddag tijd voor diverse gym- en dans onderdelen. De dans/spel activiteiten werden in zaal Union gehouden. In korte tijd oefenden de kinderen leuke dansjes/spelletjes georganiseerd door enthousiaste leiding en assistentes. Terwijl in de gymzaal onder meer op de Tumblingbaan en de grote trampoline gesprongen werd. Tijdens het avondeten werd er lekker gegeten van de broodjes hamburger en frikandellen en uiteraard een lekker toetje. Na het eten was het tijd voor Dynamic got talent. Op het podium werd door diverse kinderen een dansje, playback act of raadsel voorgedragen. Erg leuk om te zien en best spannend om voor een groep op te treden! Knap gedaan. De slotact door de leiding was zoals altijd hilarisch. Na het drinken en chips ging groep 3/4 op pad voor de lampionnen optocht door het dorp. Onderweg was het parcour leuk versierd met lichtjes en kaarsjes. Groep 5 en ouder kon zich opmaken voor een heuse spooktocht! Was best spannend op zoek naar Aliens... Lekker griezelen in het donker, in groepjes met leiding. Na afloop kwamen we terug bij de Thorbeckezaal. Iedereen kreeg een lekker broodje knakworst en viel bijna om van de slaap. Na een korte nacht was het zondagochtend vroeg ontbijten. Klokslag 8.00 uur lag iedereen in het zwembad, heerlijk om de ochtend mee te beginnen! Fris en fruitig kwamen ze bij de Thorbeckezaal terug om aan het slot gym parcours mee te doen.
Moe maar voldaan gingen de kinderen naar huis om daar lekker uit te rusten! Ze kijken terug op een leuk weekend, mede mogelijk gemaakt door de enthousiaste leiding, de vrijwilligers en de vrijgevigheid van de sponsors! Hartelijk dank hiervoor!