Eigenaresse Joetha Bloemenkamp bij de VacuStep. Foto: All in Shape PR
Eigenaresse Joetha Bloemenkamp bij de VacuStep. Foto: All in Shape PR

All in Shape bij afslankstudio in Zelhem

ZELHEM – VacuStep-studio 'All in Shape' is sinds jaar en dag een begrip in Zelhem en omstreken. Joetha Bloemenkamp, die de studio aan de Nijverheidsweg 2, al elf jaar lang vol passie leidt, is zelf het levende bewijs van de goede werking van de VacuStep, een afslankmethode speciaal voor vrouwen.

Door Pauline Redlich

Afslankstudio 'All in Shape' in Zelhem biedt dames de gelegenheid om met behulp van de VacuStep en de Power Plate (Next Generation) hun lichaam in vorm te krijgen. Bloemenkamp legt uit: "Vrouwen hebben over het algemeen een minder goede bloedcirculatie in hun onderlichaam dan mannen. Bovendien hebben ze een ander soort vetcellen dan mannen. In de VacuStep bewegen de vrouwen in een vacuümruimte, waardoor zij zwaarder, anders oefenen. (Voor mannen is deze methode niet geschikt) De vacuüm trekt aan de vetcellen van binnenuit en zorgt voor het op gang brengen van een optimale vetverbranding. Daardoor verbeteren de bloedcirculatie, de conditie en de energie en wordt hardnekkige cellulitis keihard aangepakt. De VacuStep is absoluut voor het afvallen. Voor een maatje minder. Het is daarbij ook belangrijk om een gezonde levensstijl aan te nemen en gezond te eten."
Tien jaar geleden sportte Bloemenkamp in de sportschool. "Ik sportte drie, vier keer in de week maar kreeg toch de probleemgebieden buik, benen en billen niet weg. Op mijn zoektocht naar een oplossing stuitte ik op de VacuStep. Na zelf een kuur te hebben gedaan was ik zo overtuigd en enthousiast dat ik besloot mijn eigen studio 'All in Shape' in Zelhem te openen. Ik heb voor zowel de VacuStep als de Power Plate een speciale opleiding afgerond, zodat ik de dames kan begeleiden om het maximale uit de behandelmethodes te halen. All in Shape is de enige studio in de wijde omgeving met het speciale VacuStep keurmerk. De infrarood lampen versterken de werking van de VacuStep en hebben een heilzame werking op spieren en gewrichten. Dat is niet alleen heel fijn voor vrouwen met reuma en diabetes maar bijvoorbeeld ook voor dames op leeftijd. Twee keer in de week komt een groepje dames van ongeveer 70 jaar trainen in de VacuStep omdat ze het heerlijk vinden voor hun heupen en gewrichten."
Bloemenkamp biedt iedereen eerst een gratis en vrijblijvende proefles aan. Daarna volgt binnen vier tot vijf weken een kuur van twintig behandelingen. 'All in Shape beschikt over drie VacuSteps, waardoor een kleinschalige aanpak is gegarandeerd. Kinderen kunnen in het kinderhoekje spelen, terwijl hun moeder in dezelfde ruimte traint op de VacuStep. Een kuur van 20 behandelingen kost 149 euro en Bloemenkamp raadt aan om na de kuur nog één of twee keer per week te komen voor onderhoud. "Op die manier behoud je het resultaat. Zelf ben ik al jaren enorm tevreden met de VacuStep en het geeft me een fantastisch gevoel om andere vrouwen hier ook mee te helpen," legt Bloemenkamp uit. VacuStep-studio 'All in Shape' is van maandag tot en met vrijdag geopend en biedt voor alle dames een plezierige sfeer, met na het steppen een praatje en een kopje koffie of thee. De trainingen gaan op afspraak en er is ook een professionele zonnebank aanwezig.


0314 – 625763 en 06 – 5198 1150

www.allinshape.nl


Exposities & Agenda

Galerie Bibliotheek
Tentoonstelling 'Twee paren apart' van twee kunstenaarsparen geopend. Elysia Verhoeven en Siemen Dijkstra en Sofie Hupkens en Reinder Homan. Keramiek, houtsnedes, etsen en beelden. De expositie duurt tot en met zaterdag 12 maart en is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

Museum Smedekinck
Winterexpositie 'Wat handen kunnen maken', een expositie met werken van 15 hobbyisten. Het museum is van november t/m maart elke donderdagmiddag en elke 1ste zondagmiddag van de maand van 13.30 tot 17.00 uur geopend. Een toegangskaartje kost € 4,--. Kinderen t/m 12 jaar en leden van Oudheidkundige Vereniging Salehem hebben gratis toegang.
1 maart
Bingo-avond in de Oranjehof van 19.30 tot 22.00 uur.
2 maart
Beweeg Wijs. Wintergames voor basisschoolleerlingen op het schoolplein van basisschool 't Loo. Van 14.15 tot 15.30 uur. Kosten € 1,--.

8 maart
Alzheimer Café voor Doetinchem en Omstreken in 'Het Borghuis' in Doetinchem. Van 19.00 tot 21.30 uur. Toegang gratis. Thema: Rouw en dementie
9 maart
Beweeg Wijs. 'Levend Ganzenbord' voor basisschoolleerlingen op het schoolplein van basisschool 't Loo. Van 14.15 tot 15.30 uur. Kosten € 1,--.

16 maart
Beweeg Wijs. Wintergames voor basisschoolleerlingen op het schoolplein van basisschool 't Loo. Van 14.15 tot 15.30 uur. Kosten € 1,--.
19 maart
Rijbewijskeuring senioren in de Oranjehof. Nadere inlichtingen via tel. 06-27594051.
23 maart
Winterbijeenkomst Fietsgroep Welzijn Zelhem. Aanvang: 14.00 uur in de Oranjehof Zelhem. Inl. 06-49135536.
Beweeg Wijs. Voetbal-midget-golf voor basisschoolleerlingen op het schoolplein van basisschool 't Loo. Van 14.15 tot 15.30 uur. Kosten € 1,--.
30 maart
Beweeg Wijs. Kleurenkermis voor basisschoolleerlingen op het schoolplein van basisschool 't Loo. Vrije inloop, opgeven niet verplicht. Van 14.15 tot 15.30 uur. Kosten € 1,--.
Bijeenkomst Vrouwenvereniging 'Ons Genoegen' Velswijk/Wittebrink. Programma: Remedica. Inloop vanaf 19.30 uur in dorpshuis D'n Draejer.