Start van de jeugd in 2015. Foto: PR
Start van de jeugd in 2015. Foto: PR Foto:

Voorinschrijving Keppelrun geopend

Hoog-Keppel - De voorinschrijving voor de Keppelrun is geopend. Vanaf 1 maart kunnen hardlopers zich inschrijven voor deze prestatieloop via www.keppelrun.nl. Dit jaar wordt de 9e Keppelrun gehouden op zondag 12 juni. Deelname is mogelijk aan de 5 km en 10 km; jeugd kan inschrijven voor de 1 km en de estafette.

De Keppelrun is een gezellige loop door de omgeving van Hoog-Keppel en geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren hardloper. Het snelle, vlakke parcours is fraai en afwisselend. Zowel de 5 als de 10 km afstand bestaat uit één grote ronde.

Voor de jeugd is er de Aviko Jeugdloop, met daarbij 3 leeftijdscategorieën. Kinderen lopen hier 1.000 m. Verder is er de spannende jeugdestafette. Elk estafetteteam loopt 3 x 1000 m. Het is ook mogelijk om zowel met de Aviko Jeugdloop als met de estafette mee te doen.

voorinschrijving
De organisatie is in handen van Schaats- en skeelervereniging De Hessenrijders. Vanwege de verwachte grote belangstelling bij individuele hardlopers, als ook atletiekverenigingen uit de wijde regio, nodigt de organisatie een ieder uit gebruik te maken van de voorinschrijving. Hardlopers profiteren zo van een korting op het inschrijfgeld.

Start to Run
Hardlopen is al jaren onverminderd populair. Beginnende hardlopers kunnen als goede voorbereiding op de Keppelrun meedoen met de cursus Start to Run, het grootste en leukste beginnersprogramma van Nederland. De trainingen worden vanaf 5 maart gegeven door Atletiekvereniging Argo Doetinchem (www.argoatletiek.nl).

Kijk voor meer informatie op onderstaande websites.


www.keppelrun.nl

info@keppelrun.nl