Voorgevel van partycafé de
Bierkaai Baak. Foto: PR
Voorgevel van partycafé de Bierkaai Baak. Foto: PR

Overname partycafé de Bierkaai Baak

BAAK – Het tweehonderdste optreden op 20 februari bij Partycafé de Bierkaai in Baak zal voor Patrick en Annelies Leferink, de huidige eigenaren, tevens een 'afscheidsoptreden' zijn. Per 1 maart zal de exploitatie van de Bierkaai namelijk worden overgenomen door een echtpaar uit Amersfoort en zal het café verder gaan onder de naam 't Wapen van Baak. "Met ons andere horecabedrijf, Kermex B.V. krijgen we het steeds drukker. Dat gecombineerd met café de Bierkaai, de fulltimebaan van mijn vrouw bij de gemeente én ons gezin met drie kinderen, wordt het na jaren toch wat teveel," legt Patrick Leferink uit. "We hebben er daarom voor gekozen ons volledig op Kermex, het fullservice evenementencateringbedrijf, te gaan richten." Op 20 februari is het aan de Bankdirecteuren de eer om het muzikale lustrum te verzorgen, aanvang 21.00 uur. Website: www.debierkaai.nl.


Tennisvereniging Het Elderink

HENGELO - Zaterdag 12 maart wordt bij Tennisvereniging Het Elderink de 'Slag om Baan 6' gehouden, georganiseerd door de WOB-commissie: Rob Besselink, Harald Stapelbroek, Mattijn Bosch en Sonja Doenbeek.

Wie het leuk lijkt om met vrienden, buren, familie et cetera een potje te tennissen, pakt de kans tijdens de 'Slag om Baan 6'. Het doel is om kennis te maken met tennis en de vereniging en samen te strijden om de titel: 'Winnaar van de Slag om Baan 6'.

Het toernooi zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 12 maart. Het idee: deelname is gratis, het toernooi is voor leden en niet-leden, deelnemers hebben geen tenniservaring nodig, leeftijd deelnemers vanaf zestien jaar, minimaal twee personen in een team, aantal personen in team onbeperkt. Na een middag tennissen is er een gezellige muzikale afterpary. Deelnemers tennissen met elkaar, mix of dubbel door elkaar. Individuele aanmelding is ook mogelijk. Graag zelf rackets regelen. Mocht er toch behoefte zijn aan een extra racket, dit graag voorafgaand doorgeven.

Meer informatie op de site. Aanmeldingen via email wobhetelderink@gmail.com of volg ons via facebook: Het Elderink.


www.hetelderink.nl