V.l.nr.: Herman Bruyel, Marti Hilferink, Ab Scheffer, Gert Nijhof en Wim Hilferink. Foto: PR
V.l.nr.: Herman Bruyel, Marti Hilferink, Ab Scheffer, Gert Nijhof en Wim Hilferink. Foto: PR Foto:

Leden schietvereniging Vios in de bloemen

Veertig, vijftig of zestig jaar lid

Halle - Tijdens de algemene ledenvergadering van de schietvereniging Vios zijn Herman Bruyel, Marti Hilferink, Ab Scheffer, Gert Nijhof en Wim Hilferink in de bloemetjes gezet. De betrokkenen waren 40, 50 of 60 jaar lid.

De huldiging vond plaats door leden van schietvereniging Oost-Gelderland, het overkoepelend orgaan van de schietverenigingen in de Achterhoek. Oost-Gelderland is van mening dat leden, die al zolang lid zijn van een schietvereniging, een bloemetje verdienen.
Tegenwoordig komt het niet zo vaak meer voor dat mensen zolang lid zijn van een vereniging. Ook voor Vios is het van belang dat er aandacht wordt geschonken aan een dergelijke gebeurtenis. Aan de ene kant is het een goed teken dat mensen zolang lid willen zijn omdat daaruit afgeleid mag worden dat men met plezier lid is van de vereniging.

En aan de andere kant is een blijk van waardering van belang omdat de vereniging ook regelmatig een beroep doet op de leden om te helpen bij een stratentoernooi of bij andere wedstrijden binnen de vereniging.

Nieuwe leden welkom
Schietvereniging Vios mag zich gelukkig prijzen met het aantal mensen dat lid is van de vereniging. Maar is er zich ook terdege van bewust dat het van groot belang is dat er weer "jonge" nieuwe leden bijkomen.

De vereniging wil mensen, die eventueel interesse hebben om lid te worden van een schietvereniging en informatie zoeken omtrent een lidmaatschap, bij deze dan ook uitnodigen om contact met hen op te nemen met een van de bestuursleden van Vios.

Schietavonden
U mag zich eventueel zich melden bij de schietkelder zelf om een keer de sfeer te proeven. De schietvereniging houdt haar schietavonden op vrijdagavond (vanaf 20.00 uur) in de schietkelder bij zalencentrum Nijhof in Halle.