In Between (v.Toulon) toont zijn kwaliteiten. Foto: PR
In Between (v.Toulon) toont zijn kwaliteiten. Foto: PR Foto: Foto: PR

Heelwegse hengst van publieksfavoriet

tot kampioen

HEELWEG - De hengst In Between (v.Toulon) van familie Venderbosch maakte zijn favorietenrol waar en werd in 's-Hertogenbosch uitgeroepen tot kampioen van de springhengsten.

De springhengsten, goedgekeurd in 2015, kwamen in groepjes in de ring om hun progressie in de training van de laatste maanden aan de fokkers te laten zien. Vorig jaar waren ze nog in 's Hertogenbosch als driejarige aan de hand, volop in het selectieproces, dit jaar zijn ze terug als goedgekeurde hengst en werden ze onder het zadel getoond.

"We luisteren niet altijd naar het publiek, maar ditmaal wel", lichtte Cor Loeffen toe nadat hij publieksfavoriet In Between (v.Toulon) van familie Venderbosch tot kampioen van de springhengsten uitriep.

Al tijdens de eerste bezichtiging viel kampioenshengst In Between (Toulon uit Zuduela ster pref v.Berlin) van f/g De Radstake BV op met zijn natuurlijke springaanleg, atletische galop en overzicht in het lijntje.
Ook in Den Bosch ontpopte hij zich tot een springsensatie en kreeg hij direct na zijn verrichting luid applaus van het publiek. "Zijn kwaliteiten zijn ook ons als juryleden niet ontgaan en we maken deze zeer complete Toulon-zoon met plezier kampioen. Hij heeft twee keer fantastisch gesprongen, met veel afdruk, reflexen en overzicht. Bovendien komt hij uit een goede NMK-merrie en dito stam."