Soepactie van Union Zelhem

ZELHEM - Muziekvereniging Union Zelhem zal op zaterdag 6 februari en zaterdag 13 februari weer haar soepactie houden. Zij komen op één van beide dagen tussen 9:30 en 13:00 langs de deur voor de verkoop van diepgevroren verse erwten- en tomatensoep van Slagerij Markus.

De kosten hiervoor zijn € 4,- euro per liter en 3 literbakken voor € 11,-. Het is eventueel ook mogelijk om de soep op beide dagen direct af te halen in het Muziekcentrum Union (MCU) aan de Hummeloseweg 39 in Zelhem, of om een bestelling te plaatsen bij één van de leden van Union Zelhem of per mail naar info@unionzelhem.nl waarbij de soep, in overleg, gratis thuisbezorgd wordt.

De opbrengst van de soepactie wordt gebruikt voor het onderhoud van het buurtgebouw het MCU. Daarnaast zal het geld gebruikt worden om dit jaar weer een paar bijzondere concerten te geven en het organiseren van diverse activiteiten. Dit alles met als doel extra inkomsten te genereren om zo de muziekvereniging voor Zelhem te behouden.


Jaarlijkse vogelmarkt Vogelvreugde

Zelhem - Vogelvereniging Vogelvreugd Zelhem organiseert haar jaarlijkse vogelmarkt op zondag 7 februari 2016 van 10.00 tot 12.00 uur in de Oranjehof, Prinses Beatrixstraat 41 in Zelhem.

Heeft u nog eigen kweekvogels over of wilt u in het voorjaar de volière weer aanvullen met nieuwe soorten vogels, dan is dit een mooie gelegenheid.

Ook als u zelf vogels wilt verkopen, kom dan naar de vogelmarkt, er is een opkoper aanwezig. Als u iets wilt weten over het houden en kweken van diverse soorten vogels, kunt u terecht bij een van de leden van Vogelvreugd Zelhem. Toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.


Voor inlichtingen kunt u bellen met Han Peppelman: 0314 625577.