'MiRco en de Wijze Mannen' op het podium van Live@Ideaal. Foto: PR
'MiRco en de Wijze Mannen' op het podium van Live@Ideaal. Foto: PR

MiRco & de Wijze Mannen bij LIVE@IDEAAL

Zelhem - Woensdagavond 3 februari staan MiRco & de Wijze Mannen centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentatoren van het programma.

'Mirco' is een brutale energieke band van mannen en vrouwen. Met Sophie op drums, Danae op sax en de mannen Justin (Hammond), Nino (bas), Kevin en Mirco op gitaar produceert de band een 'vet' geluid. Zelhem kan deze Amsterdamse band al kennen, want bij het jubileum van Live@Ideaal verzorgde 'Mirco' al een optreden op de Markt in Zelhem,

De band heeft al 'te gekke' optredens gedaan op festivals, radio (3FM, Radio 1) en TV (DWDD), speelde onder andere op Eurosonic/Noorderslag, Paradiso, de Melkweg, de Uitmarkt en tekende in 2013 een platencontract bij Marista. "Het swingende bluesrockgeluid van De Wijze Mannen knipoogt soms nadrukkelijk naar het werk van De Dijk en de Rolling Stones", waren de warme woorden van Giel Beelen en ze kregen de complimenten van Daniël Lohues. Deze maand is er een nieuwe single uitgekomen met de titel 'Hengel Hengel', die geplugd gaat worden in Hilversum. Bij de Wijze Mannen is het altijd lol op het podium en de liedjes bruisen van het leven. Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org. Bands en artiesten die live willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.