Klaas en Arjen van heerlijkehuisjes.nl. Foto: PR
Klaas en Arjen van heerlijkehuisjes.nl. Foto: PR

Heerlijkehuisjes.nl gelukkige eigenaar Erf Bosgunst

HENGELO - Sinds 15 december is heerlijkehuisjes.nl eigenaar van Erf Bosgunst aan de Vordenseweg 80 in Hengelo. Op het voormalige boerenerf staat een sfeervol vakantieverblijf geschikt tot vijftien personen. Een locatie, die staat voor rust, ruimte, sfeervol en bovenal genieten.

Klaas Dekker, directeur heerlijkehuisjes.nl: ''Wij merken in het verhuren van vakantiehuizen en groepsaccommodaties al jarenlang dat de Achterhoek een populaire vakantiebestemming is. Hoewel wij Erf Bosgunst al enkele jaren via onze website verhuren, zijn wij erg blij met deze aankoop. Zo staan wij nog dichter aan de basis van de verblijfsrecreatie in de Achterhoek. Binnen ons familiebedrijf zijn de kernwaarden betrokkenheid, plezier en vooruitstrevendheid onze drijfveren. Onze ambitie is dan ook om Erf Bosgunst verder te ontwikkelen naar een locatie met meerdere en hoogwaardige groepsverblijven. Samen met inwoners en andere lokale ondernemers gaan we graag de uitdaging aan om onze gasten aan een plezierige vakantie te helpen."

Specialist
Heerlijkehuisjes.nl is sinds 2001 specialist in het verhuren van vakantiehuizen en groepsaccommodaties. Het aanbod bestaat uit circa 3.200 accommodaties van particuliere eigenaren en gerenommeerde vakantieparken. Via de website ontdekt en boekt u uw ideale vakantiehuis in Europa.


www.heerlijkehuisjes.nl


Exposities & agenda

Galerie Bibliotheek: Tentoonstelling 'Twee paren apart' van twee kunstenaarsparen geopend. Elysia Verhoeven en Siemen Dijkstra en Sofie Hupkens en Reinder Homan. Keramiek, houtsnedes, etsen en beelden. De expositie duurt tot en met zaterdag 12 maart en is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

Museum Smedekinck: Winterexpositie 'Wat handen kunnen maken', een expositie met werken van 15 hobbyisten. Het museum is van november t/m maart elke donderdagmiddag en elke 1ste zondagmiddag van de maand van 13.30 tot 17.00 uur geopend. Een toegangskaartje kost € 4,--. Kinderen t/m 12 jaar en leden van Oudheidkundige Vereniging Salehem hebben gratis toegang.

Agenda: 25 januari: Muziekcursus deel 2. Leven met een genie. Mozart's tijd. Aanvang 13:45 uur op de Daele van museum Smedekinck. 26 januari: Winterbijeenkomst Fietsgroep Welzijn Zelhem. Aanvang: 14.00 uur in de Oranjehof Zelhem. Inl. 06-49135536. 2 februari:Bingo-avond in de Oranjehof van 19.30 tot 22.00 uur. 9 februari: Alzheimer Café voor Doetinchem en Omstreken in 'Het Borghuis' in Doetinchem. Van 19.00 tot 21.30 uur. Toegang gratis. Thema: Euthanasie en dementie. 20 februari: Rijbewijskeuring senioren in de Oranjehof. Nadere inlichtingen via tel. 06-27594051. 23 februari: Winterbijeenkomst Fietsgroep Welzijn Zelhem. Aanvang: 14.00 uur in de Oranjehof Zelhem. Inl. 06-49135536.