Stichting Maendeleo helpt Keniaanse kinderen. Foto: PR
Stichting Maendeleo helpt Keniaanse kinderen. Foto: PR

Wie scoort de laatste plaatsen?

VORDEN - Stichting Maendeleo helpt Keniaanse kinderen met een beperking aan een beter leven. Rob en Afra Jansen van den Berg uit Vorden gaan meerdere malen per jaar voor de stichting naar Kenia, om de kinderen te helpen. Er is op dit moment dringend geld nodig voor de Port Reitz School in Mombasa, om de levenssituatie van de driehonderd kinderen te verbeteren.

Grand Bistro de Rotonde helpt, samen met Wijnhandel Smit, de stichting geld in te zamelen en organiseren twee Benefiet-diners. Het is dubbel genieten: jij hebt een geweldige avond en je geeft kinderen in Kenia een volwaardiger leven, met basisvoorzieningen zoals voeding, gezondheidszorg en onderwijs. Iedereen is van harte welkom op de diners (of je nu wel of niet een uitnodiging in je brievenbus hebt gehad).

Donderdag 28 januari om 18.30 uur is bijna vol, zondag 31 januari om 15.00 uur zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

Invulling
Wat staat er allemaal op stapel? Je mag rekenen op: een heerlijk meergangen diner in Afrikaanse sfeer, speciaal geselecteerde bijpassende wijnen van Wijnhandel Smit, veiling met prachtige Keniaanse producten zoals schilderijen, shawls en sieraden, loterij met veel verrassende prijzen, multimediale ervaring met film en meer, lekkere muziek, informatie over het project door Rob en Afra Jansen van den Berg en heel veel gezelligheid voor € 57,50 per persoon. Vaste gasten van Grand Bistro de Rotonde zullen dit event herkennen als de 'Wijn & Spijs avonden', alleen deze keer in een bijzondere uitvoering en met een héél goed doel. Deelnemers aan de Benefiet-diners krijgen (tot eind februari) de gelegenheid om de geproefde wijnen tegen extra aantrekkelijke prijzen aan te schaffen via de stichting. Ook déze opbrengsten komen geheel ten goede van Maendeleo! En zo zul je op de middag/avond zelf op meer manieren worden verrast.

Wat kun jij doen?
Natuurlijk wil jij dit fantastische werk ondersteunen en de kinderen een steuntje in de rug geven. Het totale project vraagt € 25.000 en alle hulp is welkom. Even voor het idee: Stel je wil dat alle driehonderd kinderen op een dag één stuk fruit krijgen, dan kan dat voor € 35. Gun je hen een keer vis of kip (50 gram) bij de maaltijd, dan kan dat voor € 75.

Kun je niet komen?
Dan zijn wij ook heel blij met jouw gebaar op banknummer: NL19RABO0301740232 ten name van Stichting Maendeleo. Alle beetjes helpen. Informeer snel bij Grand Bistro de Rotonde op 0575-551519 of er nog plaatsen zijn.