Vlnr: Dick Ooyman (25 jaar ), Henk Looman (40 jaar ) Arnold Looman (40 jaar) Karel Janssen (25 jaar) samen met hun partners. Foto: PR
Vlnr: Dick Ooyman (25 jaar ), Henk Looman (40 jaar ) Arnold Looman (40 jaar) Karel Janssen (25 jaar) samen met hun partners. Foto: PR

Het Zelhems Mannenkoor huldigt vier jubilarissen

Jubilarissen toegezongen met verzoeknummer

ZELHEM - Tijdens de gezellige en drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst van het Zelhems Mannenkoor op donderdag 7 januari in De Brink in Zelhem werden vier leden gehuldigd. Henk Looman en Arnold Looman voor 40 jaar lidmaatschap en Karel Janssen en Dick Ooyman voor 25 jaar lidmaatschap.

Voorzitter Anton Koster had voor iedere jubilaris een korte toespraak en gaf blijk van waardering voor de inzet en hun trouwe lidmaatschap. De koorleden zongen de jubilarissen toe met een door ieder gekozen verzoeknummer. Henk en Arnold werden voor 40 jaar lidmaatschap de zilveren bondspeld uitgereikt evenals een oorkonde en een pen met inscriptie.
Voor Karel en Dick voor 25 jaar lidmaatschap was er de gouden roos en ook de oorkonde en de pen met inscriptie. Voor de dames was er een mooi boeket bloemen.
De avond werd verder ingevuld met aan het begin van de avond een toast op het nieuwe jaar uit te brengen. De voorzitter gaf een korte terugblik van het afgelopen jaar en de plannen voor het nieuwe jaar zover nu al bekend. Na de pauze was er een optreden van de diverse partners van het koor die zich het ZVK (Zelhems Vrouwenkoor) noemden, en vermaakten de aanwezigen met een gedicht, zang en muziek. Ook was er een gezellige verloting met mooie prijzen.


www.mannenkoorzelhem.nl