De spelers van toneelvereniging HTV. Foto: PR
De spelers van toneelvereniging HTV. Foto: PR

Toneelvereniging HTV

HENGELO - De Hengelose toneelvereniging HTV houdt haar jaarlijkse toneeluitvoeringen in Ons Huis, Beukenlaan 30 te Hengelo op 12 en 13 februari aanvang 20.00 uur en 14 februari aanvang 14.00 uur. Er is dit jaar gekozen voor een blijspel in drie bedrijven: 'Een dochter om te zoenen', geschreven door Franz Streichner, vertaling Ben Ten Velde. Jarenlang heeft Hilbert Kwak zijn vrouw Annie zo overtuigend wijs gemaakt, dat hij ergens op de wereld nog een dochter heeft, dat Annie die dochter uitnodigt voor Hilbert zijn zeventigste verjaardag. En wat geen mens voor mogelijk houdt, gebeurt: de dochter komt…met haar moeder. Als dan Jan, de zoon van Hilbert en Annie, ook nog verliefd wordt op zijn eigen zuster, lijkt voor Hilbert alles verloren.

Entree kaarten kosten zes euro, te bestellen bij Henk Woerts, (0314) 625322 of (06) 55393350, Ons Huis te Hengelo, (0573) 463555 of mail naar toneelvereniging-htv@outlook.com.


Vijftienjarig jubileum Grand bistro de Rotonde

VORDEN - Op 16 januari 2001 openden de ondernemers Wendie en Thomas Kniewallner-Vrieler officieel de deuren van Grand bistro de Rotonde. In het weekend van 16 en 17 januari, vijftien jaar later beleven de ondernemers nog steeds veel plezier in hun prachtig, actieve bistro-restaurant.

"Daarom hebben wij als verrassing afgelopen weekend alle gasten van onze bistro getrakteerd. Maar ook dit hele jaar, 2016, zal in het teken staan van traktaties, want belangrijk is voor ons: Ten eerste het team Grand bistro de Rotonde. Zonder hen konden we niet zo velen gezichten dag in dag uit verwelkomen. Maar ook u, onze gast. Bedankt voor het vertrouwen om steeds weer onze bistro te bezoeken voor een kop koffie, lunch, diner, workshop, cadeaubon of catering. Wij blijven u met plezier verwelkomen, verwennen, laten beleven en ontmoeten.
En onze leveranciers/onderhoud bedrijven. Dag in dag uit zorgen velen vaste leveranciers voor vertrouwde kwaliteit aan producten, met prettige chauffeurs en contacten. Maar ook als er iets gerepareerd moet worden dan kunnen we na een telefoontje altijd van een vaste groep bedrijven op aan. Ook deze groep mensen bedankt voor deze samenwerking. Laat u allen verwennen het komende jaar en volg ons over de komende traktaties die wij vanaf volgende week in het Contact, Facebook, Twitter of Website bekend zullen maken", laten Wendie en Thomas Kniewallner-Vrieler van Grand bistro de Rotonde weten.


Grand Bistro de Rotonde verlengt spaarkaartactie

VORDEN - Sinds juli 2015 doet Grand bistro de Rotonde mee aan de spaaractie 'tweede driegangenmenu vrij'. Deze actie loopt ten einde op 31 januari 2016. "Dat deze actie als erg succesvol ontvangen is, hoeft niet onder stoelen en banken gestopt te worden. Het lijkt erop dat er meer spaarkaarten dan stoelen zijn om te eten, hierdoor zijn op dit moment velen spaarders teleurgesteld. Na een middagje brainstormen hebben wij toch voor nog liefhebbers die spaarkaarten over hebben een leuk aanbod: U kunt nog een paar weken blijven reserveren en wel tussen 1 februari en 21 februari uitgezonderd Valentijnsdag (14 februari). U kunt alleen reserveren via ons telefoonnummer of ons eigen email. De actie eindigt in onze bistro dan op 21 februari. Kijk op onze website www.grandbistroderotonde.nl naar het actuele driegangenkeuzemenu", aldus Wendie en Thomas Kniewallner.