Een loterij met als hoofdprijs een auto; de Skoda Citigo. Foto: PR
Een loterij met als hoofdprijs een auto; de Skoda Citigo. Foto: PR

Voetbalvereniging Zelhem viert 75 jaar met jubileumloterij

Zelhem - Op 31 mei 2016 bestaat Voetbalvereniging Zelhem 75 jaar. In de weekenden van 28/29 mei en 3/4/5 juni zal het jubileum worden gevierd met diverse activiteiten waaronder een speciale clinic dag voor de jeugd, sportcafé avond, een brunch en feestmiddag frühshoppen.

Verder maken ook het Bronckhorst A Jeugd Toernooi en het VVZ Toernooi deel uit van de jubileumactiviteiten. Hoogtepunt is de wedstrijd tussen een VVZ/Bronckhorst selectie team en Ex. Nederlands elftal op zaterdag 4 juni. Voor de festiviteiten staat er tijdens dat weekend een tent met medewerking van Eetcafé De Groes (programma nog onder enig voorbehoud). Om de jubileumactiviteiten mogelijk te maken is er een speciale jubileumloterij opgezet; de "KemperKip – v.v. Zelhem Jubileumloterij". Een loterij met als hoofdprijs een auto; de Skoda Citigo. De Auto is een demo auto die inmiddels in Zelhem te bewonderen is, en mede mogelijk gemaakt door Autobedrijf Vruggink.

Trekkingen
De loten kosten €75 en daarbij is inbegrepen een entreebewijs voor de wedstrijd van het ex. Nederlands Elftal (waarde €7,50) op zaterdag 4 juni. Er zijn 7,5 trekkingen; in april en mei 7 trekkingen (o.l.v. Notaris Blankestijn) met 15 mooie prijzen ter waarde van ca. €20 - €1.000,- (de totale waarde van het prijzenpakket bedraagt ca. 28.000,-). Als extra en laatste trekking de hoofdprijs op zaterdag 4 juni; de auto. In totaal zijn er 500 loten in de loterij en met 105 mooie prijzen en de hoofdprijs dus goede kans op een prijs.
Het startsein voor de loten verkoop is inmiddels gegeven op de nieuwjaarsreceptie van de VV Zelhem op zondag 3 januari jl en daarbij werd het 1e lot gekocht door voorzitter Hannie Vrieze van de VV Zelhem (zie foto met de hoofdprijs de auto).

Loten kopen
De loten zijn te koop in Zelhem in de kantine van de VV Zelhem, bij Eetcafé De Groes, Kapsalon Gerard en in Halle bij De Heidesmid. Op de website www.jubileumvvzelhem.nl staat alle informatie over de loterij, de prijzen, sponsoren, trekkingen en de verkooppunten. Ook bestaat de mogelijkheid op de website via een e-mail aan te geven een lot te kopen. Verder op de website het voorlopige jubileumprogramma dat continu geactualiseerd wordt en binnenkort ook de historie van de VV Zelhem.