Categorie van 6 t/m 10 jaar, v.l.n.r. Jelmer van Zeeburg, Twan Rouwenhorst, Stan Dekkers. Foto: PR
Categorie van 6 t/m 10 jaar, v.l.n.r. Jelmer van Zeeburg, Twan Rouwenhorst, Stan Dekkers. Foto: PR Foto:

Twan Rouwenhorst en Ties Dekkers jeugdkampioenen 2016

Vorden - Nadat op dinsdagavond 5 juli de laatste wedstrijd is gevist, kon de balans worden opgemaakt. Er werden in totaal 6 wedstrijden gevist. De beste vier wedstrijden tellen mee voor de totaal uitslag. Het bleef tot het einde spannend want het kon nog alle kanten op.

In totaal werden er in 6 wedstrijden door alle deelnemers 428 vissen gevangen, wat resulteerde in een totale lengte van 59 meter en 27 centimeter.

Er waren prijzen beschikbaar gesteld in de vorm van cadeaubonnen van de Hengelsportreus uit Drempt. 25% van het totaalbedrag van de tegoedbonnen werd gesponsord de Hengelsportreus uit Drempt. HSV De Snoekbaars wil de Hengelsportreus hiervoor nogmaals hartelijk bedanken.
Uitslag 2016

Categorie 6 t/m 10 jaar:
1. Twan Rouwenhorst: 598 punten, 45 vissen.
2. Stan Dekkers: 594 punten, 53 vissen.
3. Jelmer van Zeeburg: 588 punten, 38 vissen.

Categorie 11 t/m 16 jaar:
1. Ties Dekkers: 600 punten, 71 vissen.
2. Floris van Zeeburg: 596 punten, 75 vissen.
3. Tijmen van Dijk: 586 punten, 43 vissen.

De beker voor de meest gevangen vis werd gewonnen door Floris van Zeeburg. Hij wist in de wedstrijden maar liefst 75 vissen te vangen.


The Sense live bij Radio Ideaal

ZELHEM - Woensdagavond 13 juli staat de band 'The Sense' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentatoren van het programma.

The Sense is een zesmans rock/pop coverband, die al werd opgericht in 2009. Onlangs werd de band geconfronteerd met een aantal interne wisselingen, waardoor er weinig werd opgetreden. Na de zomervakantie verwacht de band weer vol gas te kunnen gaan en het optreden bij Live@Ideaal is een voorproefje daarop. Optreden doet de band in kroegen, festivals en op feesten en partijen. The Sense speelt nummers van Muse tot Elvis en van James Brown tot Blof en kiest daarbij vaak voor de minder bekende nummers, maar het levert zeker een feest van herkenning op.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via de site. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.


www.thesense.nl

www.ideaal.org

Categorie 11 t/m 16 jaar, v.l.n.r. Tijmen van Dijk, Ties Dekkers, Floris van Zeeburg. Foto: PR