Kleurrijke vrouwen van beeldend kunstenaar Anne von Drehle. Foto: PR
Kleurrijke vrouwen van beeldend kunstenaar Anne von Drehle. Foto: PR Foto:

Vier keer andere kunst onder één dak

VORDEN - In de week van 18 tot 23 juli exposeren vier kunstenaars met diverse disciplines onder het dak van de Dorpskerk in Vorden.

'Ontmoeting' is het thema van Anne von Drehle. Anne schildert met het paletmes en acrylverf kleurrijke vrouwen die elkaar ontmoeten. De dames zijn onderweg en hebben elkaar veel te vertellen. Het bijzondere van deze dames is dat er geen gezichtsuitdrukking wordt geschilderd en tóch hebben de vrouwen emoties en laten aan de kijker zien wat in hun hoofd omgaat. De verschillende lagen verf geven diepte aan het beeld en zo krijgt de toeschouwer inzicht in het schilderproces. Anne noemt dit ook wel 'boetseren' met het paletmes.
Het werk van Eesjen bestaat uit intuïtief werk waarin zij gemengde technieken gebruikt in een combinatie van acrylverf, textiel en natuurlijke materialen. Kleur, vorm en abstractie kenmerken haar werk, zo krijgt de toeschouwer de vrije ruimte voor beleving. Haar inspiratiebronnen zijn de natuur en het 'levensverhaal' van haarzelf en van anderen, waarin zij het oude met het nieuwe verbindt.
ANNIGJE tassen: unieke handgemaakte leren tassen, van strak en stijlvol tot kleurrijk en eigenwijs, voor 'Gezellige dames'. Hip en eigentijds, soms met een knipoog naar de tijd van toen! Ook is het mogelijk om een persoonlijk item in een tas te laten verwerken of een tas samen te stellen naar eigen idee.
Elly en Adrie ontwerpen sieraden die geïnspireerd zijn door de natuur, wat men terugvindt in natuurlijke vormen en/of de natuurlijke materialen. Edelstenen en halfedelstenen worden zowel geslepen als ongeslepen verwerkt tot een verrassende combinatie met zilver of hout. Omdat zij zelf de stenen kunnen slijpen, zijn zij vrij in de vorm die zij kiezen. Zo ontstaat een uniek ontwerp.
Van harte welkom in de Dorpskerk Kerk in Vorden, dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur.


www.annevondrehle.nl
www.kynto.nl
www.annigje.com
?www.naturebyelly.nl