De live-uitzending met 'HusBand' komt weer vanuit de iBeat Studio. Foto: PR
De live-uitzending met 'HusBand' komt weer vanuit de iBeat Studio. Foto: PR Foto:

Live@Ideaal

Zelhem - Woensdagavond 15 juni staat de 'HusBand' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden uitgenodigd om in interviewvorm over de band te vertellen.

HusBand is een coverband met een repertoire, dat je bijna helemaal kunt terugvinden in de top 2000. Dat betekent dat er qua muziekstijl en nummers een zeer uiteenlopende setlist is samengesteld met Pop, rock, funk, soul en disco. Van Doobie Brothers tot Pointer Sisters, van B52's tot U2, van James Brown tot Simply Red, van Queen tot Prince, van Oosterhuis tot Winehouse en van Robbie tot Pharrel Williams. In de band spelen Fred Geerling-bas en zang, Peter van Hulst-toetsen, Frank Bisselink-drums, Kees Rietveld-gitaar en Silvia Hogeboom-zang,

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org.