Stichting Evenementen Vorden stopt na 13 jaar

Nieuw voltallig bestuur kon niet worden gevormd

Vorden - De Stichting Evenementen Vorden, ook wel bekend als Stevo, houdt het naar jaren van organiseren voor gezien. Het huidig bestuur heeft aangeven ermee te willen stoppen en een nieuw voltallig bestuur kon helaas niet worden gevormd.

De Stevo heeft de afgelopen jaren maar liefst 26 feesten georganiseerd. Van mooie tentfeesten tot succesvolle Oud&Nieuw party's. Trots zijn we erop dat we duizenden bezoekers hebben mogen ontvangen zowel op de feestweide bij kasteel Vorden, Sporthal 't Jebbink en Het Kulturhus. Alle weersomstandigheden kwamen in die jaren voorbij. Wind, regen, sneeuw en natuurlijk ook de zon. En dit alles zonder noemenswaardige incidenten.

Het Midzomerfeest heeft door de jaren heen geweldige artiesten en bands mogen ontvangen zoals: Footloose, The Perfect Showband, Mash, De Heinoos, De Normaal Coverband, Kas Bandjen en De Vordense Soppers. Ook het latere Booming Vorden heeft z'n naam meer dan waargemaakt met namen zoals: The Fools, Paul Elstak, DJ Dune en Ronnie Ruysdael.

"Wij willen graag de vrijwilligers bedanken die alle feesten van de Stevo mede mogelijk hebben gemaakt. Ook willen wij alle sponsoren, de Vordense Ondernemers Vereniging en natuurlijk de gemeente (zowel Vorden als Bronckhorst) bedanken. Zonder de medewerking van al deze partijen zou het heel moeilijk zijn geworden om de feesten te kunnen organiseren.", aldus de organisatie van Stichting Evenementen Vorden.

Desalniettemin, de Stevo stopt, maar de alom bekende kindermiddag blijft bestaan. Deze wordt voortgezet door Marieke en Monique Jansen onder de naam Stichting Kindermiddag Vorden. De kindermiddag vindt plaats op 26 juni 2016 van 14.00 tot 19.00. "Wij wensen de dames veel succes en hopen op een geslaagde eerste editie van de kindermiddag".


Volgende week meer over de kindermiddag in deze krant.