Ouders/verzorgers, leerlingen en team kijken terug op een fantastische jubileumweek. Foto: PR
Ouders/verzorgers, leerlingen en team kijken terug op een fantastische jubileumweek. Foto: PR Foto:

Afsluiting jubileumweek basisschool 'De Vordering'

Vorden - Ouders/verzorgers, leerlingen en team kijken terug op een fantastische jubileumweek dat in het kader stond van het 40-jarig bestaan van de school!

Het uitbrengen van een jubileumkrant, reünie-avond voor oud-leerlingen en (oud-)leerkrachten, schoolreisje, oefenen voor een circusvoorstelling met een grandioze voorstelling tot besluit en een zeer geslaagde slotdag. Op deze slotdag, vrijdag 27 mei, werd gestart met een sponsorloop op de grasvelden aan het Wiemelink. Wat een tomeloze energie lieten de leerlingen zien, fantastisch!
Bij terugkomst op school, waren de leerlingen blij verrast. Een versierd schoolplein, twee springkussens, de kleedjesmarkt die klaar stond, bingo, kleurige parasols, schminken; het kon niet op! Na eerst even bijkomen in de klas en wat eten en drinken, gingen de festiviteiten om half 11 op het plein van start. Vele ouders/verzorgers, opa's, oma's, familieleden, buren kwamen een kijkje nemen en genoten van alle bedrijvigheid. Om 12.00 uur was de afsluiting met een ijsje, een lekker drankje en hapje.
Het was een grandioze week. Iedereen die deze week heeft geholpen het jubileum tot dit grote succes te maken: heel erg bedankt!
Foto's van deze jubileumweek zijn te zien op de website.


www.devordering.nl