Het team van Shell Groot Jebbink. Foto: PR
Het team van Shell Groot Jebbink. Foto: PR Foto:

Prijzen Festijn bij Shell Groot Jebbink

Vorden - Vanaf 1 april zijn maandelijks vele prijzen te winnen bij Shell Groot Jebbink. Feestelijke aanleiding voor het Prijzen Festijn is het 45-jarig bestaan van het tankstation aan de Rondweg 2, dat in 1971 opende. Iedere maand zijn 20 prijzen te winnen, waaronder een weekend op pad met een oldtimer, een gratis tankbeurt en Shell shop tegoedcards. Meedoen is éénvoudig en gratis!

De opzet van het Prijzen festijn is eenvoudig: iedereen die tankt bij Shell Groot Jebbink wordt uitgenodigd om de tankbon - voorzien van naam, telefoonnummer en e-mailadres - in de actiebus te stoppen. Maandelijks worden uit de bus de winnaars getrokken van de 20 prijzen. En dat 6 maanden lang (april, mei, juni & september, oktober, november), dus 120 keer kans op een prijs. Iedere maand worden de volgende prijzen weggegeven: 1 weekeinde rijden in een oldtimer, 1 gratis reconditionerings beurt voor de auto, 1 gratis tankbeurt, 1 dag gratis gebruik Pak 'n Bak aanhanger (niet in het weekeinde), 1 set Bosch ruitenwisserbladen, 2 Shell auto reinigingspakketten, 2 x Shell Lego pakketten (met 2 x bouwpakket naar keuze), 5 x Shell Groot Jebbink kortingskaart twv. 5 euro (tabakswaar uitgesloten), 6 Shell Groot Jebbink koffie cards (tegoed voor 5 koppen koffie/thee).

Over Shell Groot Jebbink
Het Shell Groot Jebbink tankstation is sinds 1971 te vinden naast het autobedrijf aan de Rondweg 2. Het bemande benzinestation is in ruim vier decennia een begrip geworden in Vorden. De brandstoffen en smeermiddelen van Shell zijn een garantie van kwaliteit en lage prijzen. In de shop is naast tabakswaren, snoep en ijs ook de lekkerste koffie van Vorden verkrijgbaar plus een ruim assortiment warme (dagverse) snacks. De details en prijzen van het prijzen festijn zijn ook na te lezen op de website van Bosch Car Service Groot Jebbink.


www.groot-jebbink.nl