Winnaars van het Straten Schiettoernooi: Familieteam Wichmondseweg. Foto: PR
Winnaars van het Straten Schiettoernooi: Familieteam Wichmondseweg. Foto: PR

Wichmondseweg wint wederom Bronckhorster
Straten Schiettoernooi 2016

Voor de 31e keer de beker

BRONCKHORST - Het jaarlijkse Straten Schiettoernooi georganiseerd door de Schuttersvereniging Willem Tell vond dit jaar voor de 37e keer plaats en het schuttersteam genaamd Wichmondseweg was dit jaar wéér het beste team van het toernooi. Ze wonnen dit jaar niet voor de 30e maar voor de 31e keer de beker.

Het team bestaat al jaren uit de gebroeders Appie en Bennie Rouwenhorst en de gebroeders Reindert en Eric Rouwenhorst, alsmede achterneef Remco Beulink en kan dus ook wel met recht het Familieteam Wichmondseweg genoemd worden. Er deden dit jaar tien dames- en 61 heren-teams mee in de klassen A en B - elk team bestaat uit vijf schutters- met in totaal +/- 355 schutters. Daarnaast deden een aantal schutters individueel mee.

Het toernooi vond op drie avonden plaats waarop elk lid van het team drie keer moest schieten. Op 23 maart vond de prijsuitreiking plaats.

Dat het de heren van het team - Wichmondseweg - in de genen zit is wel duidelijk nu ze al zoveel jaren de beste schutters van het toernooi zijn geweest. Hulde!