Foto: PR Obelink
Foto: PR Obelink Foto: PR Obelink

Sportieve dag bij Obelink Winterswijk

WINTERSWIJK - Voldoende bewegen is gezond en het is ook nog eens leuk om een sport te beoefenen. Obelink besteedt op zondag 10 april extra aandacht aan het thema sport. De vrijetijdsmarkt heeft immers alles in huis voor vele sporten zoals voetbal, running, wandelen, fietsen, zwemmen, tennissen, fitness en nog veel meer. Obelink heeft een uitgebreide keus in sportschoenen en sportkleding en de sportspecialisten voorzien klanten graag van een goed advies.

Op zondag 10 april is er in de winkel een spectaculaire klimactiviteit, in samenwerking met De Heikamp en Klimbos Achterhoek uit Ruurlo. Kinderen kunnen doelschieten, om leuke prijzen te winnen. Klanten kunnen gratis een footscan laten maken voor een extra goed schoenadvies en er zijn gratis loopplannen om te starten met hardlopen. In de winkel en op facebook worden acties en verlotingen gehouden.

Alle afdelingen zijn deze dag geopend en in het restaurant kunnen de kinderen zich laten schminken en op de afdeling van de barbecues demonstreert de kok van Campingaz diverse buitenkeukens.