De auto ging naar Dedy Karelsen, die ook nog eens 25.000 euro won. Foto: GinoPress
De auto ging naar Dedy Karelsen, die ook nog eens 25.000 euro won. Foto: GinoPress Foto:

Postcodeloterij maakt drie Vordense gezinnen
trotse winnaars

Vorden - Dat de Postcodeloterij rijk is aan mooie prijzen voor de Nederlander is wel duidelijk, maar dat de straatprijs in Vorden viel, hadden weinig mensen verwacht. Daarom werden er in Vorden dinsdagochtend 8 maart maar liefst drie gezinnen verrast door de komst van Gaston Starreveld van de Postcodeloterij.

Alle drie gezinnen, wonend aan de Docter C. Lulofsweg in Vorden, werden beloond met een prijs van 25.000 euro. Ook gaf Gaston Starreveld een splinternieuwe auto weg. De auto ging naar Dedy Karelsen, die daarnaast ook nog eens 25.000 euro won. Zij liet weten compleet overdonderd te zijn door de komst van de Postcodeloterij. Zij verklaarde dat zij nog nooit wat had gewonnen en was compleet verrast. Dedy Karelsen, die vooral goede doelen steunt, speelt al bijna 14 jaar mee met de Postcodeloterij. De twee andere gezinnen, die ook een bezoekje kregen van Gaston, lieten weten hartstikke blij te zijn met hun prijs van 25.000 euro.

De leerlingen van basisschool Het Hoge, die een goede kijk hadden op de prijsuitreiking, juichten de prijswinnaars luidkeels toe.

De opname van de uitreiking van de prijzen wordt op zondag 20 maart uitgezonden in de uitzending van 1 tegen 100.

Foto: GinoPress
Foto: GinoPress
Foto: GinoPress
Foto: GinoPress
Afbeelding