Het team staat nu aan kop. Foto's Gerhard Weevers
Het team staat nu aan kop. Foto's Gerhard Weevers Foto:

Dash MC2 neemt alle vijf punten mee naar Vorden

Vorden - "Op zaterdag 5 maart hadden we onze 6de wedstrijd tegen de Phantoms MC2 in Doesburg. Voor de wedstrijd stonden wij eerste en de Phantoms elfde van de 12. Deze wedstrijd zouden we eigenlijk gemakkelijk moeten winnen.

De eerst set begonnen we om 9.30 uur, we hadden moeite om in ons ritme te komen. De tegenstander blijkbaar niet, want ze speelden beter dan we verwachtten. Deze eerste set hebben we gelukkig wel gewonnen met 25-21. De tweede set begonnen we veel beter. In het begin liepen we uit, deze voorsprong hebben we niet meer uit handen gegeven. We hebben dus ook deze set gewonnen, met 25-15.

De derde set was net een kopie van de tweede set, want we hebben weer de voorsprong vanaf het begin van de set niet weggegeven en we hebben weer gewonnen met 25-15. De vierde set begon zeer stroefjes, want in het begin stonden we achter met ongeveer 9-3. Daarna kregen we de tactiek weer terug en wonnen we met 25-16. Dus alle vijf punten gingen mee naar Vorden. We staan nu aan kop met 30 punten uit 6 wedstrijden.

Onze sponsor, FraPPanT, vindt het leuk om op de hoogte te worden gehouden van onze prestaties. Daarom gaan we vaak na een wedstrijd naar FraPPanT om de uitslag door te geven. Vaak krijgen we dan iets te drinken, afgelopen zaterdag hebben we er met het hele team gegeten. We zijn blij met de ouders die ons elke wedstrijd toejuichen, en we zijn heel erg blij met ons geweldige team."

Geschreven door Silke Slomp

Maud Vlogtman in actie.