De Cry Wolf Blues Band brengt nieuwe nummers ten gehore. Foto: PR
De Cry Wolf Blues Band brengt nieuwe nummers ten gehore. Foto: PR Foto:

Cry Wolf Blues Band komt naar Vorden

Vorden - De inmiddels bekende 'Cry Wolf Blues Band' zal op zaterdag 20 februari een optreden verzorgen in de kersverse muziekzaak NR2 te Vorden.

Naast eigen interpretaties van bekende bluesrock nummers van onder anderen Stevie Ray Vaughn, Jimi Hendrix, Gary Moore en ZZ top, zullen ze nummers van hun nieuwe cd ten gehore brengen.

Eind vorig jaar vond de release van deze cd "Running with the Wolfpack" in de Apeldoornse muziektempel Gigant plaats. De burgervader van Apeldoorn reikte de eerste exemplaren uit en RTV Apeldoorn maakte een special van dit optreden die binnenkort uitgezonden wordt. De Cry wolf Blues Band bestaat inmiddels 7 jaar en heeft diverse grote en kleine podia, al dan niet met bekende buitenlandse acts, betreden en is een begrip geworden in bluesrock minnend Nederland.

Het optreden in NR2 aan de industrieweg nr 2 te Vorden zal aanvangen om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur. Entree is vrij.

Meer informatie over Cry Wolf Blues Band is te verkrijgen via onderstaande website. De laatste cd is te beluisteren via soundcloud.


www.crywolfbluesband.nl