De aankleding rondom het thema 'Blacklight party' gaf een mooi effect. Foto: PR
De aankleding rondom het thema 'Blacklight party' gaf een mooi effect. Foto: PR Foto:

Laatste keer Oud & Nieuw feest
STEVO een groot succes

Ook 'oud-gedienden' namen kijkje

Vorden - De 14e en laatste keer dat het oud en nieuw feest door de Stevo is georganiseerd is een groot succes gebleken. Mede dankzij de vrije entree was het feest goed bezocht door jong én oud. Ook waren er een behoorlijk aantal "oud gedienden" die toch even een kijkje kwamen nemen deze laatste keer.

Het was vooral een gezellige editie. Ook bij voorzitter Marco Hofs heerst er een voldaan gevoel, "Het feest kwam vanaf een uur of half 2 lekker op gang, de gasten hebben er een goed feest van gemaakt! Ik denk dat ik voor alle vrijwilligers spreek dat het oud en nieuw feest met een meer dan voldaan gevoel is afgesloten".
Ook is er geen enkel incident geweest. "In alle voorgaande jaren zijn er nooit grote incidenten geweest, dus ik verwachtte ook hier voor de beveiliging een rustige avond" aldus Hofs.
Blacklightparty
Aan de aankleding ontbrak deze keer ook niets. Het thema "Blacklight party" sloeg aan. Er was flink geïnvesteerd in alles wat maar enigszins met Blacklight te maken had, dit gaf een gaaf effect. Ook de grote kroonluchter van 3 meter doorsnede die verzorgt werd door het Dorpscentrum maakte de aankleding helemaal af.
De Stevo wil graag iedereen bedanken die hebben meegeholpen om deze laatste Oud en Nieuw feest tot een succes te maken.

De Stevo is nog druk om de invulling voor 2016 qua feesten rond te krijgen. Hoe dit er uit gaat zien wordt in de komende periode duidelijk.