Het bord is leeg, 't smaakte goed. Foto: PR
Het bord is leeg, 't smaakte goed. Foto: PR

Kerstviering Vrouwen van Nu

VORDEN - De kerstviering van de Vrouwen van Nu afdeling Vorden is op woensdag 21 december.

Dit jaar wordt deze avond verzorgd door twee contactgroepen, daarom is het een verrassing wat er gaat komen. Het zal ongetwijfeld een fijne sfeervolle avond worden.
De vrouwen van Nu wensen iedereen een fijne kerst en een goede jaarwisseling en hoopt een ieder in goede gezondheid volgend jaar weer te ontmoeten op 18 januari voor onze algemene vergadering.


www.vrouwenvannu.nl/vorden


Kerstverloting V.en AV. Pax

HENGELO - Zaterdag 17 december vindt bij V.en AV. Pax weer de jaarlijkse kerstverloting plaats. De jeugdleden van de vereniging komen dan weer langs de deur om loten te verkopen.

Er zijn leuke prijzen te winnen, zoals flessen wijn, beenham, rookworsten en kerstbroden.
Dit alles natuurlijk voor een goed doel. Koop op zaterdag 17 december veel loten en ondersteun daarmee de jeugdafdeling van v.en av. Pax. Zij zijn iedereen enorm dankbaar.
Het jeugdbestuur V.en AV. Pax wenst iedereen prettige feestdagen en een gezond en voorspoedig 2017.


Pannenkoeken en liefdes

STEENDEREN/TOLDIJK - Een groepje van tien gasten had de uitnodiging van de Zonnebloem, afdeling Steenderen en omstreken om samen een pannenkoek te gaan eten aangenomen. Zij schoven aan in een Toldijks restaurant. Keus was er genoeg, of men nu voor hartig ging of juist voor zoet.

Het was vooral gezellig om samen te eten, ook al gingen de gesprekken over serieuze onderwerpen zoals het tekort aan plekken in verpleeghuizen; dat kan zo maar dichtbij komen. De schoolgebouwen in Steenderen kwamen ook aan bod. Benieuwd naar hoe de invulling van twee daarvan gaat worden. Gelachen werd er ook, variatie in gespreksonderwerpen was er genoeg.
Men zegt wel: pannenkoeken zijn net als liefdes, de eerste mislukt altijd, Of dat vorige week donderdag ook het geval was, blijft, in dit geval, binnenskeukens.