De speelsters van WIK C1 en trainster  Henny zijn trots en blij op hun prestatie. Foto: PR
De speelsters van WIK C1 en trainster Henny zijn trots en blij op hun prestatie. Foto: PR

Droog weer tijdens het Winters
Pleinenfeest in Hengelo

HENGELO - Het was een gezellige drukte met voor ieder wat wils. De vele verkoopkraampjes, goede doelen kraampjes en eetkraampjes trokken veel publiek. Vuurkorven zorgden voor sfeervolle straten.

Hoornblazers, muziek en zang zorgden voor de muzikale noot. Ook werd er een kerstverhaal verteld, maar dan wel in een moderne versie.


Volleybalsters team C1 WIK kampioen

STEENDEREN - Het meisjes C1 team van WIK uit Steenderen is afgelopen weekend kampioen geworden door de laatste wedstrijd tegen Vios Beltrum te winnen.

De volleybalsters van C1 draaiden deze eerste competitiehelft al bovenin mee in de derde klasse. Het team bestaat uit Kyra, Jikke, Bregje, Marte, Milou, Esmee en Anouk en wordt getraind door Henny Weijers. Ze hebben een leuke en enthousiaste speelwijze.
Toen duidelijk werd dat een kampioenschap er misschien in zat begonnen bij de speelsters de zenuwen al op te spelen, maar ze wisten ondanks dat de wedstrijden toch te winnen.
Uit de laatste twee wedstrijden moesten nog drie punten behaald worden voor het kampioenschap en dat was zeker mogelijk. De voorlaatste wedstrijd speelden ze tegen Blok'71 uit Gendringen en daar presteerden ze heel goed. Ze wonnen met 4-0 en waren daardoor al kampioen. De laatste wedstrijd tegen Vios Beltrum werd thuis gespeeld. De tribune was goed gevuld met ouders en familie en ook een spandoek mocht niet ontbreken. Na een 3-1 winst werden ze in het zonnetje gezet door het bestuur en mochten ze de welverdiende medailles, bloemen en een kampioenshirt in ontvangst nemen.


Prima omstandigheden tijdens Winters Pleinenfeest. Foto: Achterhoekfoto/Marja Sangers-Bijl