The Christmas Passion komt in Hengelo. Foto: PR
The Christmas Passion komt in Hengelo. Foto: PR

Winters Pleinenfeest in Hengelo brengt The Christmas Passion

Vrijdag 9 december: Hengelo in wintersfeer

HENGELO - Ook dit jaar wordt er in Hengelo weer een Winters Pleinenfeest georganiseerd. De barre weersomstandigheden tijdens de afgelopen Pleinenfeesten hebben het enthousiasme van de organisatie niet gedempt. Integendeel. De voorbereidingen zijn in volle gang. Winters Pleinenfeest 2016 is op vrijdag 9 december van 16.00 tot 21.00 uur en het belooft iets heel bijzonders te worden.

Extra: The Christmas Passion
Dit jaar is er tijdens het Pleinenfeest een voorstelling van het muzikale spektakel The Christmas Passion. Het ontroerende Kerstverhaal in een modern en muzikaal jasje. Net zoals de van tv bekende Passion in de tijd voor Pasen. Bij The Christmas Passion wordt er geen kruis door het dorp gedragen, maar een grote kerstster. Dit indrukwekkende kerstspel wordt gespeeld en gezongen door plaatselijke zangers, acteurs en musici onder leiding van regisseur Bert Geerdink.

Heerlijk eten voor The Christmas Passion en het Pleinenfeest
Mart Riethorst van Stichting Pleinenfeest Hengelo: "Het realiseren van zo'n grootschalig kerstspel als The Christmas Passion is een kostbare onderneming. Ook de organisatie van het Pleinenfeest zelf kost veel geld. Daarom hebben we allerlei acties op touw gezet. Samen hopen we zo het budget voor The Christmas Passion en het Pleinenfeest bij elkaar te brengen. Zo slaan we twee vliegen in een klap: we genieten samen van heerlijke maaltijden én we brengen geld bij elkaar om dit hele speciale Pleinenfeest mogelijk te maken!"

Twee maal een uitgebreid Marktbuffet in Ons Huis
Op zondag 16 oktober en zondag 13 november kunnen gasten om 17.00 uur aanschuiven bij een heerlijk en uitgebreid Marktbuffet in Ons Huis. Dit Marktbuffet wordt mogelijk gemaakt door Albert Heijn Wansink, Plus Eland en Mart Eten & Drinken. De opbrengst van het Marktbuffet komt ten goede aan het Pleinenfeest en The Christmas Passion. Kosten: 17,50 euro, incl. 2 consumpties.

Let op: mee eten kan alleen na reserveren! Dit kan via www.pleinenfeesthengelogld.nl en (0575) 463555.

Exclusief sponsordiner in pop-up restaurant tijdens het pleinenfeest
Op 9 december zelf, dus tijdens het Pleinenfeest, kunnen gasten genieten van een luxe zes-gangen sponsordiner in een prachtig pop-up kerstrestaurant in de voormalige modezaak Langeler, Kerkstraat 11. Verwennerij in een heel bijzondere kerstsfeer! Een prima gelegenheid om relaties uit te nodigen, of samen met collega's of familie de kersttijd in te luiden.

Tijdens dit diner is gelegenheid om The Christmas Passion mee te beleven. Prijs per couvert 75 euro, incl. wijnarrangement. Reserveer snel, want er is maar een beperkt aantal plaatsen!

Reserveren kan via www.pleinenfeesthengelogld.nl en (0575) 463555.

Meer weten over de sponsoracties voor The Christmas Passion en het Winters Pleinenfeest? Zelf als ondernemer of vereniging deelnemen aan het Winters Pleinenfeest? Alle informatie staat op de site.


www.pleinenfeesthengelogld.nl