Schutterskoning Harald Gotink met zijn vrouw Carol en dochters Lynn en Isa. Foto: PR
Schutterskoning Harald Gotink met zijn vrouw Carol en dochters Lynn en Isa. Foto: PR Foto:

Harald Gotink schutterskoning De Dunsborg

Geweldig feest, druk programma

Hengelo - Buurtvereniging De Dunsborg vierde zaterdag 27 augustus haar 30 ste buurtfeest. Het was een geweldig feest met overdag een druk programma. Het weer werkte mee en er was een goede opkomst van Dunsborgers.

Het koningspaar van buurtvereniging De Dunsborg van vorig jaar, Fons Peterse en Ingrid Peterse-Waarlo, werd opgehaald in een prachtige oldtimer, met Gerard Seesing als chauffeur en Jan Groot Roessink als bijrijder. Daarna was het tijd om erachter te komen wie het Koningspaar van 2016 zou worden en volgde het vogelschieten. Het vogelschieten werd gewonnen door Harald Gotink. Na 216 schoten, haalde hij de romp naar beneden. Bij het vogelknuppelen won Betsie Smeitink en bij het jeugdschieten schoot Jasmijn Seubring de romp naar beneden. Muziekvereniging Concordia zorgde 's middags voor gezellige muziek.

Feestavond
De feestavond was er eentje met een thema: Het Dunsborgs Bierfest. Het was een geweldig feest en bijna iedereen was gekleed in dirndls of lederhosen. De muziek 's avonds werd verzorgd door DJ Peter XL met een optreden van rasartiest Peter Borkes. Het was een feest waar nog lang over nagepraat zal worden. Voor meer informatie en foto's, zie de Facebookpagina. Facebookpagina 'Buurtvereniging De Dunsborg'