Nieuw werk van Wil te Boekhorst, te zien in Bronkhorst. Foto: PR
Nieuw werk van Wil te Boekhorst, te zien in Bronkhorst. Foto: PR

Bomenbelang zoekt nieuwe penningmeester

BRONCKHORST - Het bestuur van Vereniging Bomenbelang zoekt een nieuwe penningmeester. De huidige penningmeester, Karel van Hal, wil zijn functie na enkele jaren graag overdragen aan een nieuw persoon.

De nieuwe penningmeester maakt deel uit van het vijfkoppige bestuur en is verantwoordelijk voor het financiële beleid van de vereniging. Naast het reguliere bijhouden van inkomsten en uitgaven moet de nieuwe penningmeester ieder jaar een begroting maken en de ledenadministratie van Bomenbelang bijhouden. Soms zal de penningmeester ook samen met een ander bestuurslid overleg voeren met de gemeente, provincie of andere overheids- of particuliere (milieu- en natuur)organisaties.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Vereniging Bomenbelang, telefoon (0575) 470 530 of mail bomenbelang@gmail.com.
Voor meer informatie over de werkzaamheden van Bomenbelang zie de website.


www.bomenbelang.nl


Expositie van Ina Kets en 'Passe Partout'

BRONKHORST - Schildersgroep 'Passe Partout' uit Terborg en sieradenmaker Ina Kets-Heusinkveld uit Toldijk exposeren in de Kapel van Bronkhorst van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 augustus. De expositie is dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur geopend.

De schildersgroep schildert al jaren samen. Afgelopen winter hebben zij les gehad van Corinne Veen in Zelhem. Zij heeft hen verschillende schilderstechnieken bijgebracht. In de Kapel zijn deze creaties te bekijken.

Ina Kets-Heusinkveld ontwerpt en smeedt al vele jaren prachtige sieraden in haar atelier van uiteenlopende materialen. Tegenwoordig ontwerpt ze ook zijden sjaals. De resultaten laat ze graag zien.