Zonnebloemgasten genieten van een pannenkoek. Foto: PR
Zonnebloemgasten genieten van een pannenkoek. Foto: PR

Lentetocht De Zonnebloem prima verlopen

HENGELO/KEIJENBORG - De Zonnebloem afdeling Hengelo/Keijenborg kan terugkijken op een prachtige voorjaarstocht. Vijfentwintig gasten met vrijwilligers hebben deze mooie tocht gereden.

Het rondje Bronckhorst en omgeving viel zeer in de smaak. De gasten waren vol lof over de uitgezette route. Ook het weer werkte natuurlijk mee zodat de gasten in de pauze ook even de benen buiten konden strekken en een sapje voor de dorst drinken. Zo konden de gasten even lekker bijpraten met elkaar.
Na afloop hebben de gasten en vrijwilligers nog kunnen genieten van een lekkere pannenkoek en ijs toe. De Zonnebloem kan terugkijken op een geslaagde middag.


HusBand bij Live@Ideaal

ZELHEM - Woensdagavond 15 juni staat de 'HusBand' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden uitgenodigd om in interviewvorm over de band te vertellen.

HusBand is een coverband met een repertoire, dat bijna helemaal is terug te vinden in de top 2000. Dat betekent dat er qua muziekstijl en nummers een zeer uiteenlopende setlist is samengesteld met Pop, rock, funk, soul en disco. Van Doobie Brothers tot Pointer Sisters, van B52's tot U2, van James Brown tot Simply Red, van Queen tot Prince, van Oosterhuis tot Winehouse en van Robbie tot Pharrel Williams.
In de band spelen Fred Geerling-bas en zang, Peter van Hulst-toetsen, Frank Bisselink-drums, Kees Rietveld-gitaar en Silvia Hogeboom-zang,
Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org.


Beachvolleybal Drempt

DREMPT - Teams kunnen zich opgeven voor het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi in Drempt. De toernooien vinden plaats op zaterdag 2 en zondag 3 juli op het evenemententerrein, dat voor die gelegenheid zal worden omgetoverd in een heus strand, waar de diverse teams kunnen strijden om de bekers. Op de zaterdag verzorgt volleybalvereniging Focus het jeugdtoernooi voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar. Er wordt 4 tegen 4 gespeeld. Meer informatie en opgave via focusbeachtoernooi@hotmail.com. Zondag 3 juli wordt het Loonbedrijf Seegers beachvolleybaltoernooi voor seniorenteams gespeeld. Ook hier wordt 4 tegen 4 gespeeld. Er is plek voor maximaal 24 teams. Meer informatie en opgave via beachvolleybaldrempt@gmail.com.

De live-uitzending met 'HusBand' komt weer vanuit de iBeat Studio. Foto: PR