Kampioenen B-klasse Jeroen Luesink (3), Louw Helmich (1) en Robert Klein Lebbink (2). Foto: PR
Kampioenen B-klasse Jeroen Luesink (3), Louw Helmich (1) en Robert Klein Lebbink (2). Foto: PR

Badminton Steenderen eert clubkampioenen

STEENDEREN - De afgelopen weken speelden 32 deelnemers om de titel Clubkampioen Enkelspel in twee klassen (A de competitiespelers en B de recreantenspelers). Er werden bijzonder mooie partijen gespeeld. Hierdoor werden er op de laatste avond spannende finales gespeeld met veel enthousiast publiek.
In de B-klasse Heren werd Louw Helmich als jongste deelnemer (13 jaar) kampioen! Een super prestatie! Als 2e en 3e eindigende bij de heren Robert Klein Lebbink en Jeroen Luesink. Bij de dames in de B-klasse ging de winst naar Josja van Mierlo en werden Barbara Leerkes en Marieke Schotman respectievelijk 2e en 3e.
Kampioen bij de Heren A werd (evenals de vorige 2 edities) Wim van der Spoel. De 2e plaats was voor Gerrit Hiddink en Jeroen Geurts werd 3e. Beste dame werd wederom Marcella Utermöhlen, op de hielen gevolgd door Kirsten ter Horst en Marije Knol.
Voor meer informatie over de club kun je kijken op onze website www.bcsteenderen.nl (binnenkort ook meer foto's te vinden) of like ons op Facebook (/BCSteenderen). Bellen of mailen mag ook: e- mail info@bcsteenderen.nl, tel. (0575) 45 23 06